0 Recenzii SKU: s1018

Câinii Trata Husă Cordon De Formare De Câine Saci De Pet Caca Sac De Deșeuri În Aer Liber, Hrana Husă De Depozitare De Formare Sac De Talie Produse Pentru Animale De Companie

In stoc


Caracteristică:

1. Elastic gât design previne câine gustări de la care se încadrează afară.

2. Dirt-rezistent si durabil, folosind murdărie materiale rezistente ca organism.

3. De mare capacitate, poate deține mai multe lucruri.

4. Convenabil catarama, convenabil, catarama de la curea, mâini libere.

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm erorilor datorate manuală de măsurare. (Toate de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.3937 inch)

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, culoarea poate fi ușor diferită de poze, pls ia elementul real, ca standard.

dacă sunteți nemulțumit de orice aspect legat de produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau litigiu, astfel încât să putem încerca să rezolve problema.

18.17lei 30.25lei

Distribuiti

Mâncare Pentru Câini De Buzunar, Anti Animale De Companie, Cams Animale De Companie, Legăturile Animale De Companie, Câini Produse Pentru Animale De Companie, Aprovizionare Pentru Animale De Companie Câine Produse, Magazin De Animale De Companie, Mâncare De Pisici Recipient De Stocare, Animale De Companie De Buzunar, Produse Pentru Animale De Companie Câine Pierdut.

Feature1 Portabil Rahat De Câine Sac De Deșeuri
Tip De Element geanta
Feature3 Multifunctional Trata De Stocare
Material Oxford Pânză
Feature2 În Aer Liber, De Formare De Hrană Pentru Animale De Companie Snack Saci
Setați Tipul No
Origine NC(de Origine)
Cauta