0 Recenzii SKU: s1052

Stil Unic Labe De Câine & Pisică Mică Batic Eșarfă Reglabil Câine Bandană De Craciun Personalizate Produse Pentru Animale De Companie

In stoc


Stil Unic Labe De Câine & Pisică Mică Batic Eșarfă Reglabil Câine Bandană De Craciun Personalizate Produse Pentru Animale De Companie

Stil unic Paws este un unic și de încredere brand.Ne-am angajat pentru siguranța și confortul dvs. de animale de companie.Animalele de companie sunt cei mai buni prieteni și tovarăși.Am în vedere animalele de companie ca un membru al familiei.Aceste bandane, de asemenea, pot fi folosite ca cadouri pentru catei.Puteți găsi guler și lesa care au același stil de aceste bandane pe magazinul meu.

Vă rugăm să folosiți șir de caractere sau o măsură de bandă în jurul gâtul câinelui pentru dimensiunea corectă înainte de a cumpăra.Dacă aveți orice întrebări cu privire la calitatea sau dimensiunea , puteți să mă contactați oricând.

ceea ce ne face unici?

*material: fiecare gulerul este realizat cu 100%bumbac designer de tesatura.am oferă o mare varietate de stiluri de a face pup vorbim de bloc.

*raspandire: materialul este cusute pe de înaltă calitate din bumbac de raspandire

*hardware: toate hardware-ul este grele .D-inele sunt sudate pentru rezistenta si durabilitate.

*reglabil pentru o potrivire perfecta.

*[Triunghi de Dimensiuni Mici=22.5"(57cm)X16"(40,6 cm)X16"(40,6 cm),Mari=30"(76,2 cm)X21"(53.3 cm)X21"(53.3 cm).Vă rugăm să măsoare animalului tau de companie gât și lasă loc pentru a lega nod.(De dimensiuni mici se potrivește de până la 15" la gât,de Mari dimensiuni se potrivește până la un 23" gât).

38.99lei 48.16lei

Distribuiti

Joc Eșarfă Musulman, H7 Hod Lampa 6000k, Fringe Hairstyler, Cultură Maneca Maro, Caz De Cristal Xbox, Franjuri Rochie Tricot, Etaj Saltea 120x200, Formularul 1040 Linie 38, Harry Stykes Caz.

Nume De Brand Stil unic labe
Tip De Element Bandaj Triunghiular
Tip Câini
Material 100% Bumbac
Cauta