1 Recenzii SKU: s10582

4BUC Fibra de Carbon caroserie Pragului de Ușă Protector Decalcomanii Autocolante Pentru Volkswagen VW Passat b6 b5 b7 b8 CC Golf, Tiguan Accesorii

In stoc


Descriere Produs:

-Nume produs:Masina Pragului de Ușă Autocolant Protector pentru Volkswagen Passat -Material:fibra de carbon 3D -Caracteristici:decorarea,protejarea

Dimensiune:46.5*3 cm (2 buc) 23.5*3 cm (2 buc)

Pachetul Include:4 buc/set

Instrucțiuni:

-Curățați suprafața masina, păstrați-l uscat -scapa de masina autocolant titular și a pus masina autocolant pe locația de instalare. -Utilizați un card de credit racla suprafața de autocolant auto până când nu există nici o bulă. -A scăpa de transfer de film.

NOTĂ:

1. Noi oferim imagini clare cât mai mult posibil, astfel încât cumpărătorii pot înțelege acest produs mai clar. 2. Culoarea de elemente reale pot fi ușor diferite de la listarea de imagini din diferite ecrane. 3. Ar putea fi o ușoară eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să confirmați dimensiunea cu atenție. 4. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 5. Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să contactați-ne imediat înainte de a da-ne low-star sau negativ, feedback-ul astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.

17.91lei 23.87lei

Distribuiti

Grila Fata Pentru Tiguan, Comutator Scaun, Touran, Volkswagen Tiguan, Clubul De Golf, Passat B6, Masina Pentru Autocolant, Passat B7, Sticker Vw, Personalizare Auto Accesorii.

Numele Modelului Pentru VW Passat Pragului de Ușă Autocolant
Lățime Produs 1inch
Tip 3D Fibra de Carbon de Vinil
Ambalare Nu Este Ambalat
Tip De Material Fibra De Carbon
Categorie Autocolante
Model Vehicul Logo-Ul
Tip De Element Autocolante
Nume De Brand hellboy
Tip De Autocolant Fibra De Carbon Protector
Autocolant De Plasament Ușa & linia Taliei
Element De Lungime 1inch
Articol Diametru 1inch
Înălțime Element 1inch
Origine NC(de Origine)
Design Cuvinte
Cauta