2 Recenzii SKU: s108

Transport gratuit 10.1" inch pentru YTG-C10045-F1 YJ144FPC-V0 YJ144FPC-V1 tabletă cu ecran tactil digitizer panou de sticlă

In stoc


Descriere:

* Compatibil cu: YTG-C10045-F1

* Dimensiune :10.1 inch

* Culoare: Negru/Alb

* 100% Testate înainte de Expediere

Vă rugăm să rețineți culoare necesare înainte de a cumpăra,în Cazul în care culoarea nu este marcat, o vom trimite la întâmplare.Dacă nu sunteți mulțumit după primirea mărfurilor, vă puteți întoarce și de a schimba bunuri.Dar cumpărătorul trebuie să plătească pentru transport tur-retur taxa de transport maritim, vă Rugăm să citiți descrierea produsului cu atenție,vă mulțumesc!

Avertizare:

*Ghid de instalare nu sunt incluse, nu Suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să-l instalați înainte de a licita,Multumesc pentru intelegere!

*Putem garanta o primit că va fi compatibil cu tableta,

*Vă rugăm să NU cumpere dacă nu acceptați Un a+ clasa compatibile cu ecran tactil digitizer cu diferite flex cablu numere nostru titlu/descriere/foto membre este în afara ofertei de pe piață, vă mulțumesc!

1. Fiecare ecran este testat înainte de expediere și 100% de lucru;Repararea/Înlocuirea vechi, rupte, crăpate,deteriorate defect touch screen.

2. După primirea mărfurilor, nu rupe filmul, nu se lipesc cu adeziv pe spate, testa aparatul, scoateți vechiul ecran, introduceți noul ecran, și pentru a verifica dacă sensibilitatea este normal.Asigurați-vă că pentru a încerca prima în mașină.Asigurați-vă că calitatea este ok.Instalați din nou.este ușor pentru a arde placa de baza si ecran tactil, nu suntem responsabili.

3.înainte de testul de conexiune de alimentare trebuie să fie deconectat ,în caz Contrar se va arde placa de baza si ecran tactil cu ușurință.Dacă nu merge, nu vom fi responsabili.

Sfaturi:

* Panou tactil Digitizer: Dacă atingeți partea de sus a panoului de sticlă sau de sus este crapat sau rupt dar imaginea de sub ea este bine,atunci ai nevoie doar de Panoul Tactil.Așa cum se arată în figura de mai jos

* Display LCD: în Cazul în care imaginea de sub geamul este spart si touch pancel este NU, atunci ai nevoie doar de un ecran LCD.Așa cum se arată în figura de mai jos

* Ecran complet cu Touch Panel LCD: Dacă partea de sus panou tactil este rupt și lcd imagine este fie lichid negru sau crăpat ai nevoie de un ecran complet.

29.99lei

Distribuiti

Servieta Macbook Mac, Barbie Fata De Jucărie 100cm, Mare De Siliciu Dopuri De Urechi, Mare De Silicon șabloane, Servieta Cheile Xhorse, Boxer Gay Poche Penis, Accesorii Masini De Pisici, Boxer De Fitness Spandex, Servieta Fete Roata.

Tip De Produs Tableta Touch Panel
Numărul De Model YTG-C10045-F1
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Cauta