1 Recenzii SKU: s1099

Rezistent la apa de baie de Auto-adeziv Tapet de Vinil de Frontieră Epocă Autocolante Camera de zi Bucatarie Plinta de Perete Autocolant Decor Acasă

In stoc


Material: Vinil tapet PVC frontierele Metric dimensiune: 9cmwide *300cm lungă de Utilizare: Bucatarie de perete, perete Baie, TV Camera de zi Fundal Caracteristici: Auto-adeziv, Impermeabil, Detașabil Pls notă: 1.Produsele pot prezenta, de culori diferite, cu diferite de lumină și diferite graphoscope,de exemplu,cu lumină strălucitoare, culoarea va fi mai ușoare,în timp ce cu lumina mai inchisa la culoare va fi mai profundă. 2.Pentru cantitate suficienta pentru a evita diferențele de culoare de diferite lot (diferite ordine diferite lot) 3.o parte din perete mult utilizarea aceluiași lot de fundal, Wallpaper, veți primi poate avea unele riduri pe ea sau la ambele capete,dar nu efectul căutarea după lipire pe perete. 4,China Post Obișnuit Pachet Mic Plus poate fi urmărită numai în China.China Post Aer Înregistrat Mail pot fi urmărite la ușa ta.vă recomandăm.

Livrare: Ne va livra elementele în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori.Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător.Deci normal timp de transport maritim: Statele UNITE ale americii: 7-30 zile lucrătoare UA : 10-60 de afaceri de zi Europa: 10-60 zile lucrătoare Brazilia:30-60 de zile lucrătoare Rus:30-90 de zile lucrătoare Cu toate acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare.Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa comenzi.Fiscale: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a dubla adresa ta înainte de a finaliza plata.Rusia client necesită un nume complet.Feedback-ul: 1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu. 3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

20.31lei 21.38lei

Distribuiti

3d Tapet Baie, Stai Autocolant, Dovada De Sunet Panouri De Perete Alb, Caramida Bucatarie, Wallpap, 3d Baie Etaj Autocolant, Spuma Stiker Perete, Pauza De Perete Autocolant, Backsplash Autocolant, Plinta De Podea.

model Avionul De Perete Autocolant
Caietul de sarcini Single-piece Package
Clasificarea Etaj Autocolante
Dimensiune 9cm by 300cm
Tema model
Nume De Brand Yesmet
Scenarii PERETE
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Stil Desene animate
Cauta