1 Recenzii SKU: s1107

Yianerm Magnetic Wireless QI Incarcator Auto Suport de Telefon 10W Rapid de Încărcare fără Fir Suport Pentru iPhone Xs Max 8 Plus Samsung Nota 9

In stoc


Caracteristici Principale: 1. O Rată ridicată de Conversie:eficiența pot fi la fel de mare ca 75% sau mai mult, cu valoare calorică scăzută. 2. QI WIRELESS RAPID si STANDARD de ÎNCĂRCARE:Încărcare Rapidă oferă este de aproximativ 40% mai rapid decât standard de încărcare.Această caracteristică este compatibil doar cu Qi-ul fără Fir, Încărcare Rapidă Activat Dispozitive, cum ar fi Samsung Galaxy S8, S8 Plus, S8 Notă, S7, S7 edge.Vă rugăm să rețineți că iPhone 8, 8 Plus, X sunt Qi wireless standard de încărcare și se va taxa la tarif standard. 3. Taxa Stabil:Clema suportului brațului se micșorează în mod liber, acesta poate fi flexibil adaptat la lățimea de telefon și țineți telefonul fără probleme și ferm, foarte ușor de utilizat. 4. Certificat de Siguranță pentru a Utiliza:Acest produs a QI-ul, FCC, CE, RoHS certificare.Încărcătorul wireless este cu corp străin funcția de detectare, se va oprește automat atunci când recunoaște ceva metalic sau magnetic. 5. Notă:Pentru a menține o continuă de înaltă eficiență de încărcare, acesta este cel mai bun pentru a elimina caz de protecție în timp ce de încărcare să păstreze distanța în termen de 5 mm.

93.28lei 118.09lei

Distribuiti

Magnetic 10w Wireless încărcător De Mașină, Suport Auto Wireless, Keysion Magnetic Wireless încărcător, Unitate Flash Usb, Incarcator Auto Mount, Wireless în Picioare încărcător, Responsa Magnet, Portabil Auto încărcător Wireless, Incarcare Wireless Samsung S10e, Stick Usb.

Intrare 5V/2A
Tip Încărcător De Mașină
STANDARD QI
Watt 10W max
De Certificare A Calității CCC
Max. Putere De Ieșire 10W
Rata De Conversie 78% (Output 5v) & 83%(de Ieșire 9V)
Nume De Brand Yianerm
Aplicate De Încărcare Rapidă Protocoale Alte
GaN No
Interfață De Ieșire USB
Sursa De Alimentare USB
Cauta