1 Recenzii SKU: s1164

Transport gratuit 7PCS/set HSS Co5% M35-a făcut în spirală și flaut drept Mașină de robinete robinete șurub M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 pentru SS munca

In stoc


Produse Caracteristici:

Material: HSS Co5% M35 aliaj special de otel (HSS + CO) (full slefuire, galben auriu, duritate mare)

Precizie :H2

Teren: teren standard

Dimensiuni: M3 M4 M5 M6(cu capăt ascuțit dimensiune mai mică decât M6) M8 M10 M12(plat end) )

CANTITATE:7PCS.Mare fabrică TG producție de calitate și de Brand nou.Material : din Oțel de Mare Viteză M35 Co 5% Acoperire:STANIU/Titan acoperite Direct de la robinet pentru filetare toate tipurile de metale, inclusiv oțel, special pentru SS.completă CNC făcut garanteaza precizie mai Mare și mai durabil Fir diametru:3mm ,4mm,5mm,6mm,8mm,10mm,12mm Applicaiton:

Potrivit pentru prelucrare: fier, oțel, cupru și aluminiu, mori de oțel, în special adecvate pentru prelucrarea oțelului inoxidabil

Acest produs prin ISO9002 internaționale de certificare, aliaj special de oțel (de mare viteză din oțel + CO) de fabricație, în special dreptul de oțel inoxidabil.C obalt conțin robinet, M35 material, pot fi prelucrate din oțel inoxidabil, mori de oțel și alte greu de prelucrare al pieselor din oțel.

Pachetul Inclus:7PCS direct hss completă CNC de rectificat robinete

7 x hss M35 completă CNC măcinat direct de la robinet

Produse Conexe:

Produse Show

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului .Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

98.51lei 107.08lei

Distribuiti

Negru șurub, Obiectiv M12, Hex M3, M6 Robinet, Coase Mașină De Drept, Co5, Tarod, M2 Robinet, M6 șurub Inoxidabil, Burghiu M42.

Nume De Brand NoEnName_Null
Dinte 3-12mm standard
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Material HSS Co M35 5%Co
Caietul de sarcini from m3-m12
Origine NC(de Origine)
Numărul de Bucăți 7pcs
Cerere pentru oțel Inoxidabil,fier,oțel, cupru,aluminiu, mori de oțel,
Precizie H2
Fir De Direcție Chiar
Articol hss mașină de la robinet
Tip Apăsați
Numărul De Model VD-STM3HS6542
BUC 7pcs
Cauta