1 Recenzii SKU: s1175

Wambooka nativo ponturi italiană manual ponturi chitara cutie de lemn fluture în formă de os de lemn șrapnel

In stoc


Element Descriere:

Grosime : 4 MM

Element De Imagini :

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță. 2.Am expediat prin metoda de transport maritim în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi . 3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema. 4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges. 5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate . 2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată. 3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

En-Gros & Drop-Shipping:

Oferim en-Gros și Picătură de Transport maritim, dacă aveți orice cerințe , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați .Bucurați-vă de cumpărături !

23.70lei 39.46lei

Distribuiti

Nux, Se Agita Apăsați Instrument, Alege Pumn, Caseta Pin, Chitara Forma Pick Box, Chitara Plectrum, Chitara Suport Gat, Chitara Titular, Electro Chitara, Pentru Chitara Lemn.

Numărul De Model Wambooka nativo ponturi
Grosime 4 mm
Plug Type UE Plug
Tip Alege
Cauta