1 Recenzii SKU: s1304

Câinele Bandană Mari 2020 Nou de Pepene verde Eșarfe de Vară Mici Câini de talie Medie Reversibile animale de Companie Bandane Accesorii Bavete Basma Set

In stoc


Câinele Bandană Mari 2020 Nou de Pepene verde Eșarfe de Vară Mici Câini de talie Medie Reversibile animale de Companie Bandane Accesorii Bavete Basma Set

CALITATE PREMIUM MATERIAL - Realizat dintr-un material durabil bumbac vopsit în fir făcându-l ideal bandane pentru câini, dual layer face de lungă durată, nu ca alte slabă calitate bandană cu un strat numai, mașina de spălat și uscat disponibile.Face Cainele ideal Bandane pentru câini mari și mici.

O MĂRIME se POTRIVEȘTE cele MAI multe CÂINI MARI SAU MICI - Bandană vine ca o 17.5 x 17.5 inch Câine Bandană, care pot fi pliate de mai multe ori.Acest caine bandană este ideal pentru mediu pentru a mari dimensiunea câini, dar, de asemenea, poate lucra ca un caine mic bandană dacă pliat.Vă rugăm să măsurați dimensiunea de cutie și părăsi camera pentru a lega nod.

DESIGN UNIC - Acest caine Batic pentru caini are un uniqueclassic carouri de proiectare, încă în întregime unic și nu de actualitate. 4 bandane și de imprimare diferite pe fiecare parte, veți obține 8 stil în total, de fapt, și puteți schimba aspectul de catelusul tau in fiecare zi de o săptămână și nu se repetă.Face ideal distracție câine bandană.

LARGA UTILIZARE - Ideal pentru uzura de zi cu zi, împușcat foto, petreceri, nunti sau doar face animalele de companie arata cel mai bine.Uite la modă și drăguț în fiecare ocazii.Un esențial cadou pentru a face dvs. de animale de companie diferite, ochi interceptabilă mai rece, mai frumos sau mai blândă decât alții.

SERVICIU CU UN ZÂMBET – Ne mândrim cu asta.Vrem să știi că ești important pentru noi, aici, la segarty.Sunt prioritatea noastră numărul unu!

15.94lei 23.78lei

Distribuiti

Ziua Câine Bandane, Câine Pentru, Accesoriu Câine, Câinele Ziua Bandană Marea Britanie, Gnu Câine Bandană, Tonuox Portofel, Bandană Animale De Companie, Vardana Câine Bandană, Câinele Ziua Bandană Partide, Câine.

Caracteristică 4 Câinele Bandană Vara
Setați Tipul No
Număr Articol MGKPC0094
Tip De Element Bandaj Triunghiular
Avantaj Moda,drăguț,multe culori
Material Poliester
Tip Câini
Caracteristică 2 câinele bandană guler
Caracteristica 5 Câinele Bandană Mare
Potrivit pentru Câine,pisică,copii
Caracteristică 3 Bandane Câine Animal De Companie Mare Eșarfă Animal De Companie Bandană
Caracteristică 1 design drăguț, moale
Nume De Brand MGKPET
Cauta