1 Recenzii SKU: s1311

Mairuige Animat Mouse Pad Fata cu Cuțitul Mousepad cu Calculator Notebook Non-alunecare de Încărcare Wireless Mouse Pad Birou Mat Masa de Joc

In stoc


Mairuige Animat Mouse Pad Fata cu Cuțitul Mouse Pad Calculator Notebook Non-alunecare de Încărcare Wireless Mouse Pad Birou Mat Masa de Joc

1.Despre dimensiunea: dimensiunea mouse pad manual măsurat, deci nu va fi 1-1.5 cm de eroare, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de cumpărare.sau contactați serviciul nostru pentru clienți.

2.Despre miros: produse Inițial, acolo va fi un pic de miros in pachet sigilat.După despachetare, te rog pune-l

într-un loc răcoros pentru a preveni expunerea la lumina soarelui.După una sau două zile, gustul este practic nici un gust.

3. Despre descriere :Cu un sistem anti-alunecare din cauciuc natural de bază și superb suprafață netedă, acest mouse-ul mat este conceput pentru a ajuta și de a îmbunătăți performanța de mouse-ul.Este alegerea ideală pentru joc, locul de muncă sau utilizarea de zi cu zi.

4. Despre Caracteristici:

1).Extins și Dimensiunea Potrivită:extins mouse pad-ul se va potrivi atât tastatura și mouse-ul,și alte articole de birou.Oferă spațiu de mișcare pentru gaming sau office.

2).Ultra-netedă de Suprafață Pânză:Optimizat pentru mișcare rapidă atunci când menținerea viteză excelentă și de control în materie sau locul de muncă.Asigură cel mai simplu mișcările mouse-ului și cel mai bun răspuns ori.

3).Anti-alunecare de Cauciuc de Bază:atunci Când se utilizează mouse-ul și tastatura, mouse pad nu alunece sau să se miște.

4).Performanta rezistent la apa:Impermeabil de performanță poate fi prevenită într-o oarecare măsură la deteriorarea produsului cauzate de lichid vărsat.Când vărsa un lichid pe ea,parțială lichid va aluneca în jos.Simultan,mouse pad ușor de curățat și mașină de spălat.

5.Despre Culoare: Datorită unghiul de fotografiere, unele diferențe de culoare sunt normale.

Avem o puternică canale de logistica.Șabloanele implicite au marfă (China Post Aer Înregistrat Mail) și (China Post Obișnuit Pachet Mic Plus).Coletul ora de sosire în Statele Unite, ca un exemplu: China Post parcelă înregistrată 30-39 zile pentru a ajunge.China Post parcelă de obicei 39-45 zile pentru a ajunge.ePacket 15-27 zile pentru a ajunge.Dacă doriți să obțineți mai repede logistica, puteți alege altele, cum ar fi: EMS, e-mail comoara, E Express, DHL, vă puteți bucura (5% la 15%) de reduceri, mai mult de viteză logistica Notă: Datorită noii politici din Rusia, numele complet, vă rugăm să completați numele complet al destinatarului și primirea corectă telefon, adresa înainte de a plăti factura.

39.55lei 71.94lei

Distribuiti

Cutter, Mat Mouse-ul, Incarcator Mousepad, Mousepad Qi, Mouse-ul Mat Material, 1200x600 Mouse Pad, Simțit Mat, Logitech Wireless De încărcare Mousepad, Mouse Pad Qi, Mouse Pad Xxl.

Material Cauciuc
Pachet Da
descriere 1 Mouse Pad Gaming Mouse Pad
Numărul De Model xxl
style1 Anti-Alunecare
Opțiunea Dimensiune Acasă / Birou / În Aer Liber
Stil gaming mouse pad
Produse De Stare Stoc
Dimensiune XXL/XL
Size2 900x400mm
SUPRAFATA Pânză
descriere 2 Mouse pad gamer,Mouse-pad pentru calculator
Nume De Brand Mairuige
Cauta