3 Recenzii SKU: s1341

5pcs Papagal de Jucarie Colivie Leagăn, Hamac Pasare Agățat Clopot Agățat Jucarie Papagal Macaw Dragoste Pasăre Cinteze Brids Jucărie Consumabile

In stoc


5pcs Papagal de Jucarie Colivie Leagăn, Hamac Pasare Agățat Clopot Agățat Jucarie Papagal Macaw Dragoste Pasăre Finch Mesteca Jucărie Pasăre Consumabile

Descriere: Realizat de companie în condiții de siguranță a materialelor, 100% în condiții de siguranță și non-toxice lemn Natural, cu o culoare vie, din sârmă de oțel de-a lungul toate leagăne câteva ore de stimulare mentală și o solidă fizice joc vor beneficia de păsări Dea animalele de companie păsări o trata și au ore de distracție uitam le joace, se potrivește cele mai multe cuști, cârlig de oțel se conectează la cusca cu ușurință Oferă păsărilor de companie o distracție crescute loc să se balanseze, mesteca, de a urca, potrivit pentru papagali mici, budgie, cockatiels, conures, macaws, papagali, păsări dragoste, cinteze ect.

Piese de introducere:

Lemn Natural, cu o culoare vie, din sârmă de oțel de-a lungul tuturor leagăn.Da animalele de companie păsări o trata și au ore de distracție uitam le joace, se potrivește cele mai multe cuști, cârlig de oțel se conectează la cusca cu ușurință.

Durabil și robust, da animalele de companie o pasăre mentală și fizică, antrenament, leagăn este locul perfect pentru animalele de companie cu pene pentru a se odihni sau pentru a obține un antrenament de swinging și alpinism în jurul valorii de.

Realizat din 100% materiale naturale.Acesta este complet manual, cu culori luminoase atragatoare pentru iubitul tău păsări.Ei au tendința de a explora mai mult și să fie mai interesat de aceste elemente, menținându-le stimulat mental.

Un joc distractiv firul prin jucărie, care va încânta mici și mijlocii și pentru păsări.Un colorat minge de plastic este filetat, cu un lanț de link-ul și este terminat în centru, cu o mijlocii bell.

Toate păsările ca să facă zgomot, Acest clopot oferă divertisment audio pentru papagali, păsări dumneavoastră se vor bucura de distracție de clopote într-un mediu sigur.

31.07lei 56.48lei

Distribuiti

Joc Papagal, Papagal De Jucarie, Pasăre Hamac, Tricotate Jucării Pentru Animale De Companie, Pasăre Finch, Antic Lampa De Birou, Pijamale Angry Birds, Papagal De Jucarie, Bluetooth Parrot, Pasăre Loc De Joacă.

Numărul De Model MBS2092
Numele Pasăre Produse Si Jucarii Pentru Copii
Tip De Element Produse Pentru Animale De Companie
Greutate About 250g
Produs papagal de jucarie
Pachet OPP sac, de ambalare
Cerere Diferite Păsări
Numărul Set de 5 piese
Material Plastic
Cauta