5 Recenzii SKU: s1365

Huion Negru H320M Desen Grafic Tabletă și tv LCD cu canale Digitale Tabla de Scris Tableta cu Baterie-free, Stylus-ul pentru Android/PC

In stoc


Combinație de creion pentru tabletă și tv LCD scris comprimat permite H320M să îndeplinească mai multe cereri ale utilizatorilor.

Principiul de Lucru: scris De comprimat de H320M este dezvoltat pe baza E-paper Display (sau Bistabil LCD) Tehnologie, care permite de plastic LCD pentru a deține o imagine după ce presiunea este aplicată.Imaginea păstrată pe ecranul LCD pot fi șterse prin apăsarea pe Butonul Șterge Tot, care ar necesita o cantitate mică de energie.

1.Specificații Tehnice

266PPS Raport de Rata: pentru a asigura instant și răspuns precis la orice stilou mișcare și pentru a minimiza apariția de rămas linii. 8192 Niveluri De Sensibilitate La Presiune: pentru a aduce utilizatorilor cu pixul pe hârtie de desen experiență și de a face linii de intrare de diferite forme și culori cât presiunea aplicată modificări. 5080LPI Pen Rezoluție: pentru a asigura o delicatesă de fiecare linie de intrare și detaliile de munca mai bine prezentate.

2.Suport Tilt

Algoritmul este optimizat pentru a realiza ±60°perie înclinați mai mult într-un mod organic, care sprijină utilizatorii să facă digitale caligrafie precum și simula creion schiță, fără a compromite de precizie sau autentice, abilitățile de desen.

3.Conectivitate Telefon

Conectați telefonul la tableta și în cazul în care Telefonul este activat Modul automat, raportul de aspect de zonă activă necesită a fi ajustate ca X-Y=10: 16. În caz contrar, apăsați lung pre-programate express keys (K1 și K6 cum se arată în imagine) timp de 3 secunde pentru a activa Modul Telefon.

4. 11 Apăsați Tastele Programabile

Braille pe chei va facilita funcționează după cum puteți localiza o cheie specifice, fără a uita pe tableta.

5. Caracteristici ale tăbliță de Scris

A: Șterge Toate Buton care vă ajută să ștergeți toate urmele păstrate pe tableta; B: Un instrument multi-scop pentru scris, schita, calcularea și de redactare, etc; C: Linii de intrare de stilou digital sau degetele pot fi ținute la monocrom(albastru) LCD (* scratch cu obiecte ascuțite se va strica LCD); D: consum Redus de energie.Durata de viață a bateriei de o CR2025 baterie monedă este de aproximativ 1 la 2 ani, care susține Clar Toate Buton pentru a lucra pentru mai mult de 50 de mii de ori; E: Non-radioactive și ușor de utilizat LCD.

301.61lei 456.98lei

Distribuiti

Sevalet, Android Tablet, Caz Huion, Tableta Grafica Articul, Aiqos Baterie, Display Lcd, Monitor Pc, Huion, Stick Usb, Telefon Android.

Pachet Da
Apăsați Tastele 11 Apăsați Tastele Programabile
Greutate Netă 450g
Tableta Lățime 179.6 mm
Origine NC(de Origine)
Niveluri De Presiune 8192
Stilou Digital PW100
Numărul De Model H320M
Simțind Înălțime 10mm
Rezoluție Raport 5080lpi
Raport rata 266PPS
Dimensiune 305.4 x179.6 x 9 mm
Tip Tablete Digitale
Suport sistem de OPERARE Windows 7 sau mai târziu, macOS 10.12 sau mai târziu și Android 6.0 sau mai târziu
Tableta lungime 305.4 mm
culoare negru
Zona De Lucru (Mod Telefon) 89.3 x 142.9 mm
Tip De Interfață USB
Nume De Brand huion
Certificare CE
Zona de lucru -Modul PC Tăbliță De Scris
Pen tehnologie Baterie-Gratuit Rezonanta Electromagnetica
tilt 60 de grade
Zona de lucru (Modul PC) pen tablet
Interfață USB-C
Cauta