0 Recenzii SKU: s1619

De crăciun, Halloween Geam Proiector 12 Filme Ecran Proiector Laser DJ Etapă Lampa Spoturi Minunilor Lampa cu Lumini de Partid

In stoc


Caracteristici: 1. Proiectul high-end optic, ecran de proiecție video în el acasă. 2. Display rafinat filme de vacanță în fereastra ta! 3. Aceasta este cea mai tare și cel mai simplu mod de a decora o casa. 4. Cu un trepied, ușor de instalat și de folosit. 5. Built-in audio jack vă permite să alegeți pentru a conecta difuzoare externe (nu sunt incluse) pentru a include sunet în video. 6. Fereastra full-color proiector de film redă imaginea în fereastră. 7. Foarte potrivit pentru Crăciun și decor de Halloween.Descriere: Această fereastră lampa de proiecție este foarte potrivit pentru Craciun si decoratiuni de Halloween, permițându-vă pentru a viziona filme la domiciliu.Specificatii: Material: Plastic Culoare: Negru Dimensiune: 225*210*65mm Pachetul inclus: 1*Proiector 1*Fundal pânză Note: 1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

73.66lei 118.78lei

Distribuiti

Mochina, Pistol Magnum, Pistol Red Dot, Arma Optic, Muntele Optic, Kalashnikov, Airsoft Roșu, Redhot, Red Dot Tactică, 20mm Red Dot.

Caracteristică 3 lumina de crăciun proiectoare
Vacanta Numele De crăciun
culoare negru
Control De La Distanță No
Certificare CCC
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 225*210*65 mm
Caracteristică 2 crăciun proiector
Sursa De Lumina NICI unul
Corpul Material Plastic
Este De Becuri Incluse Da
Nume De Brand GUB
Caracteristică 4 Etapă Efect De Iluminare
Plug Coada Da
Este Estompat No
Cap De Serie 1-19 cap
Utilizare Vacanta
Muzica NICI unul
Distanță De Iluminat 1-5m
Ocazie dormitor
Caracteristică 1 Halloween proiectoare
Tensiune 110V
Caracteristici 12 Filme
Sursa De Alimentare AC
Numărul De Model proiector
Cauta