1 Recenzii SKU: s1637

Portabil Biciclete Pompa De Aer De 120 Psi Mini Electric Pompa De Umflat Pneuri Cu Acumulator Compresor De Aer Pompa De Biciclete Anvelope Pneumatice

In stoc


Caracteristică :

DIGITAL DISPLAY LCD: pompa de Aer, electric backlit LCD display digital arată în mod clar presiunea în 4 unități (PSI, BAR, KPA, Kg / cm2) 120 psi MAXIMĂ ȘI RAPIDĂ a INFLAȚIEI: o pompă de bicicletă cu 120 psi și un puternic si stabil sistem funcțional, ușor și stabil / anvelope de biciclete Umfla drum de munte și motociclete anvelope puțin de 2,5 minute PORTABIL, aer în condiții de siguranță a POMPEI: Wireless anvelope este mic în dimensiuni și lumină în greutate.Este ușor pentru a stoca și de transport pe o bicicletă sau rucsac, potrivit pentru camping, ciclism sau în deplasare.AUTOMATA Anvelope pneumatice și disipare a căldurii POMPA ANVELOPE compresorul De aer pneumatic pompa poate măsura, prestabilite și de a monitoriza presiunea în anvelope, și se oprește automat atunci când prestabilite a presiunii în anvelope este de ajuns LUCI a CONDUS la: Mini-compresoare de aer cu gol lumini LED-uri sunt foarte comod, indiferent, este pe timp de noapte sau într-un loc întunecos Caietul de sarcini: Tip : baterie reîncărcabilă aer pneumatic pompa Culoare: Negru Material: ABS Modul de lucru: Inteligent gonflabile modul Tip ecran: LCD Digital Display Ecran Tensiune de alimentare: DC5V Curent Electric: 2.0 Built-in baterie:1500mAh Element Dimensiune: 190 * 110 * 63.5 mm Caracteristici: ●Aproximativ 2-3 minute pentru o bicicleta anvelope ●Presetate o valoare de presiune și mașină va automat atunci când se ajunge la valoarea țintă. ●Built-in 1500mAh baterie reîncărcabilă ●Clear LCD afișează valoarea curentă a presiunii. ●Ușor de montat pe bicicleta cu accesoriu de instalare sau doar se potrivesc într-un pachet mic pentru bicicleta, baschet și înot inel.Ambalare cuprins: (1) * Pompa De Aer (1) * Conducta De Aer (1) * Mingea Ac (2) * Aer Robinet (1) * Cablu USB (1) * sac

Note:

- Dispozitiv automat presetate presiunea aerului valoare în funcție de scena pe care ai alege.și au 1-2 PSI diferență în comparație cu alte ecartament digital de măsurare.

- Aparatul are o funcție de memorie-atunci când porniți pe scena va fi același ca ai ales ultima dată.

Sfaturi Cald:

1. Pornire: apăsați lung butonul de alimentare timp de 3 secunde și așteptați pentru bara de progres pentru a finaliza .

2. Închis: apăsați lung butonul de alimentare timp de 3 secunde și așteptați pentru bara de progres pentru a finaliza procesul de închidere.

3. Închide automat timp de 3 minute fără operație.

4. Închide automat atunci când bateria este descărcată.

Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.suntem mereu gata pentru afacerea ta.

182.84lei 281.26lei

Distribuiti

Piese Compresor 220 V, Resun Pompa De Aer Hailea, Comerciale Compresor De Aer Accesorii, Auto Compresor De Aer Electric, Aer Sistem De Umflare A Anvelopelor, Aer Acvariu Pompa, 220v Compresor De Aer, Geamandura De Umflare, Masina De Aer Pompa, Digital Anvelope Pneumatice.

Numele Modelului YS18
Baterie
Tip De Element Pompe
Tip De Material ABS
Nume De Brand YASOKRO
Presiune
Tensiune DC12V
Articol Greutate 0.5kg
Înălțime Element 19cm
Culoare
Element De Lungime 11cm
Lățime Produs 6.3cm
Utilizare
Cauta