0 Recenzii SKU: s1667

Dimensiuni mari de BRICOLAJ Construcții Compatibile Duploed Cărămizi de Construcție din Plastic Asamblare Accesorii Constructii Blocuri Jucarii Pentru Copii Cadouri

In stoc


Dimensiuni mari de BRICOLAJ Construcții Compatibile Duploed Cărămizi de Construcție din Plastic Asamblare Accesorii Constructii Blocuri Jucarii Pentru Copii Cadouri

Să plătească pentru comanda de pe Stiridinfamilie.ro, urmați pașii de mai jos:

1 Selectați ordinea și faceți clic pe "Plateste Acum" button2 Alege metoda de plată preferată de pe pagina de verificare

Transport :Elementul va fi livrat în termen de 5 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.

Estimat timp de transport maritim: (Important, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de licitare)

1. Pentru Statele Unite ale americii: Stiridinfamilie.ro Standard de Transport maritim de livrare din China (7-12 zile lucratoare).Pentru a Russion: Stiridinfamilie.ro Standard de Transport maritim de livrare din China (de la 10 la 25 de zile lucrătoare)

2. La nivel mondial: China Post Aer Înregistrat Mail.De obicei, elementul va ajunge în 15-45 zile lucrătoare de la expediere.Brazilia nevoie de mai mult timp 25-60 zile lucratoare de transport (timpul de Livrare este estimat, dar nu garantat) în Timpul sezoanelor de vacanță, ar putea fi în continuare întârzieri.

Feedback:

1. Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde de excelență pentru experienta de shopping de 5 stele și 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul pozitiv 5stars este foarte important pentru noi.Ne exprimam solicita să ne contactați imediat,ÎNAINTE de a ne da 3 stele sau 1 stele feedback-ul, astfel încât să ne putem satis factorily rezolva grijile tale.

2. Vă rugăm să cumpere elemente, dacă sunteți de acord cu termenii de mai sus.

Despre noi:

Facem Stiridinfamilie.ro de afaceri într-o manieră ONESTĂ.Nu inseala,doar fair trading.Aveți încredere în noi !și veți obține mai mult.

Vă mulțumim pentru căutarea și bucurați-vă de cumpărături!

56.56lei 70.70lei

Distribuiti

Duplo Casa, Duplo Vehicul, Duplo Gorock, Duplo Marble Run, Cărămidă Mare, Caramida Duplo, Duplo Perete, Bloc Duplo, GOROCK, Bloc Compatibile Cu Lego Duplo.

Numărul De Model 605907124670
Certificare 3C
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Tip BLOCURI
Material Plastic
3C Certificat
Plastic Tip ABS
Gen Unisex
Avertizare -
Coduri de bare No
Dimensiune Bloc Micro bloc, Big bloc(>1cm)
Cauta