0 Recenzii SKU: s1674

2 buc/lot 4 buc/lot tv cu par led 12x18w rgbwauv 6in1 se spală par lumina led par light 12x12w plat slim par-dmx

In stoc


2 buc/lot 4 buc/lot tv cu par led 12x18w rgbwauv 6in1 se spală par lumina led par light 12x12w plat slim par-dmx echipamente dj

Suntem un producător de etapa de iluminat pentru mai mult de 10 ani, lucram într-o atitudine serioasă, luminile noastre sunt de înaltă calitate, putem testa lumini pentru mai mult de 24 de ore.După inspecție este ok, totul este ok, atunci vom livra produsele la tine.bun venit pentru a achiziționa de la noi!

Vă rugăm să faceți clic corecte de cantitate și preț pentru a comanda, vă mulțumesc!

Cantitatea

Prin opțiunea dumneavoastră

Cel mai bun pret

1 bucata

alege

Prețul unitar pentru ca 1bucată

≥ 2 buc

Unitate pret pentru 2 buc

≥4buc

Prețul unitar pentru 4buc

≥6pcs

Prețul unitar pentru 6pcs

≥8pcs

Prețul unitar pentru 8pcs

≥12buc

Prețul unitar pentru 12buc

≥20buc

Prețul unitar pentru 20buc

Caietul de sarcini

Tensiune de alimentare: 90-240v, 50-60Hz.

LED-uri Sursei: 12x12W 4in1 rgbw led-uri / 12x18W rgbwa uv 6in1 led-uri

Canal: 7 canale dmx (4in1) / 6/10 Canale DMX (6in1).

5 moduri de operare: DMX, Auto mode, Sunet activ, autonom și Master/Slave.Program: Cu o Bogata Built-in Programe.Fascicul de Unghiul: 25,35, 45, 60 dgrees pot fi selectate, o vom face cu 45 de grade pentru o gamă largă de spălare efect și pentru a atinge cea mai buna culoare de amestecare.Srobe: 0-20/secunde culoare efect de stroboscop.Dimmer: 0-100% a intensității luminoase.Durata lunga de viata LED-uri: mai mult de 60.000 de ore.Potrivit pentru: Bar, Mobile DJ, DJ, Disco, Concerte, club, spectacole live și așa mai on.Net greutate: 2,5 kg Brut greutate: 3 kg Dimensiune Produs: 243x85x240mm Ambalare: Fiecare lumina va avea 1 bucată 1.2 metri cablu de alimentare, 1 manual, un set de brackers și șuruburi. 1. Fotografiile pentru led par 12x12w 4in1 rgbw: 2. Fotografiile pentru led par 12x18w rgbwa uv 6in1: Led lumini dj are mai multe moduri, cum ar fi DMX / Sunet-activat / Strobe / Sărituri / Puls / Singură culoare, lumini viteza poate fi controlată.De spălare excelent efect de spălare led par poate lumina vine cu paranteze și șuruburi, construit în structură compactă, ușor de instalat și atârnă pe podea, schelete și tavan.Puternic scena led par light este oferit cu cea mai bună disipare a căldurii prin liniștită, ventilator de răcire, lucru de mult timp este OK cu bună calitate .

Plata

1. Vom accepta doar Escrow pe Stiridinfamilie.ro.și ca plata să se facă în termen de 4 zile de la cumpărare.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

2. Vă rugăm să rețineți că poștale NU este rambursabil.

Transport

1. AM EXPEDIAT ÎN ÎNTREAGA LUME.Toate comenzile vor fi expediate de la Guangzhou, în China.Transport prin DHL:2-4 Zile, UPS-uri:5-7 Zile, UPSE:4-6 Zile, FEDEX: 5-7 zile.Economic Transportator de Fedex este prima noastră alegere.

~~~va rugam sa ne contactati inainte de a cumpara, dacă sunteți în Stiridinfamilie.ro exclusiv țările~~~

2. Dacă ați achiziționa mai multe elemente, puteți salva de marfă pentru fiecare elemente suplimentare.Daca iti cumperi 12buc sau mai mult și au nevoie doar de numai 1 manual de utilizare, salvați 11 utilizator namual, NE puteți salva$1 pentru Economisirea de Energie.

3. Am expediat de la Stiridinfamilie.ro adresa lui NUMAI, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa în Stiridinfamilie.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

4. Aproape toate coletele vor fi livrate direct de la fabrica noastră de a ta mână/ușă, dacă vă lăsati un REZIDENT ADRESA CU O adresă de CONTACT NUMĂR de TELEFON, dar nu e cândva pachet poate că nu a reușit de dispecerizare, vom nota să contactați local sistemul poștal sau Vamal pentru a obține dvs. de expediere., vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti.

5. Timp De Transport Maritim

- Comenzi sâmbătă-joi - Plata de 1:00pm Beijing Timp și a obține cea de-a DOUA ZI de TRANSPORT maritim!

- Ordinele Vineri - Nave De Duminică.

- Vom lua fotografii și clipuri video și va trimite la adresa de e-mail înainte de expediere, pentru a verifica totul cu tine.După inspecție este ok, totul este ok, vom LIVRA bunuri.

-Dacă vrei să ramburseze sau doriți să cumpărați alte produse pentru a înlocui elementele de care ai platit deja, vă rugăm să ne spuneți înainte de ora 9:00, la Beijing Timp.Sau va plăti de transport de marfă care au loc.

- Ne un E-Mail și mesaj de numărul de urmărire pentru a vă în a doua zi de transport maritim.

6. Dacă sunteți din Brazilia, vă rugăm să ne dea numarul CPF, multumesc mult in avans.

7. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. -Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.

-Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

244.24lei

Distribuiti

Dmx Led, Led-urile Par, Par Led Rgbw, Dj, Program Laser Dmx, Control Dmx, Dmx Led-uri Rgb, Dj Mixer, Muta Capul, Dmx Wireless.

Dimmer 0-100% a intensității luminoase
Sursa de LED 12x18W rgbwa uv 6in1 led-uri
Modul de Control DMX, mod Automat, Sunet activ, autonom și Master/Slave
dimensiune produs 243x85x240mm
Tensiune 90-240V
Greutate brută 3 kg
Stil Lumina de Scena DMX
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare
Canal 6/10 Canale DMX / 7 canale dmx
program Cu o Bogata Built-in Programe
Nume De Brand gzbestlight
stroboscop 0-20/secunde culoare efect de stroboscop
Durată lungă de Viață LED-uri mai mult de 60.000 de ore
Potrivit pentru Bar, Mobile DJ, DJ, Disco, Concerte, club, spectacole live și așa mai departe.
Numărul De Model BT-P1218
Ocazie Scena profesionist & DJ
Putere 250W
Greutate Netă 2.5 kg
Fascicul De Unghiul 25,35, 45, 60 dgrees pot fi selectate
Cauta