4 Recenzii SKU: s168

Acidul Tranexamic pulbere de Înaltă rezistență albire și eliminarea pistrui, inhibarea melaninei și prevenirea îmbătrânirii pielii

In stoc


Numele produsului: acid Tranexamic pulbere Aspectul Produsului:Alb Produs pulbere de Ambalare:sac de folie de Aluminiu Depozitare: produsul este sigilat și depozitat într-un loc uscat, rece și bine ventilat Perioada De Valabilitate: de 2 ani acid Tranexamic este un fel de inhibitor de protează, care poate inhiba efectul catalitic de protează pe peptidic hidroliză, împiedicând astfel activitatea enzimelor, cum ar fi original protează; sale de albire mecanism este de a inhiba activitatea tirozinazei si melanocite, reduce productia de melanina din epiderm subsol strat, și complet tăiat calea de formarea melaninei din cauza iradiere cu raze ultraviolete.

1. Stabilitate bună în Comparație cu tradiționale de albire ingrediente, acid tranexamic are o stabilitate ridicată, rezistența la acid și alcaline, și nu este ușor afectat de temperatura mediului.Ea nu are nevoie de purtător de protecție, nu este deteriorat de transport și de sistem, și nu are nici o stimulare. 2. Pielea de sistem este ușor de a absorbi direct Se poate bloca activarea melanocitelor și de a îmbunătăți starea activă de melanina.Sale ușoare și non iritant proprietăți sunt deosebit de potrivite pentru iluminat pete, albire și de echilibrare efectul de ansamblu ten și de albire.În plus față de desalt pete, tranming acid poate îmbunătăți, de asemenea, transparența generală a pielii de culoare și prostia locală a pielii, astfel încât pielea, are un efect de albire a "alb-roșu". 3. Adecvat în special pentru black pete și pistrui Tranexamic acid are un efect excelent asupra inhibarea formarea melaninei, prevenirea pete negre, pistrui și pete de ficat.Punctele negre sunt cauzate de razele UV și îmbătrânire a pielii și de alți factori.Pielea va continua să fie fabricate.Odată ce pete sunt formate, celulele pielii în locuri va continua să fie deteriorat și de a activa melanocite.Aceasta duce la creșterea de cantitatea de melanina, extinderea de la fața locului negru zonă și aprofundarea loc de pigment.Petele se va schimba de la lumină la adâncime, de la câteva la mai multe, și de la mic la mare. 4. Siguranță Nici o stimulare a pielii, acidul tranexamic este un ingredient de albire care a obținut brevet dreapta pe produse de întreținere.Mulți ani de cercetare clinică a demonstrat că acidul tranexamic poate albi rapid și se estompeze pete, lasand pielea albă, moale, strălucitor și transparent.

85.18lei

Distribuiti

Bonsai, Ginseng Rosu, Hialuronic, Ginseng, Corpul Lucios, Unghii Pigment, Colagen, Polizor Iarba, Diabetic Zi, Lelexo Acid Mandelic.

Origine NC(de Origine)
Ingredient Extract de plante
Utilizarea Corpul
Tip sclipici
Cauta