0 Recenzii SKU: s1876

LR024251 FURTUN RADIATOR 2.0 L 16V PENTRU LAND ROVER partea SUPERIOARĂ a CONDUCTEI de APĂ LA vas de EXPANSIUNE Transport Gratuit

In stoc


Referință Numărul OE:

LR024251

Appication:

Pentru land-rover

Pachetul Inclus:

1 x furtun de la radiator

Vă Rugăm Să Rețineți:

- Vă rugăm să Verificați Numărul de Partea Producătorului Înainte de a Comanda.OE număr este caracteristic numărul care identifică partea ta.Îl puteți găsi pe vechiul parte sau la dealer-ul local de magazin.

- Vă rugăm să fiți foarte atenți pentru a verifica fotografiile noastre, asigurați-vă că acesta este același ca ai vrut.

- Vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, dacă nu sunteți sigur dacă acesta este potrivit pentru mașina ta.

- Aceasta Este Aftermarket Element De Înlocuire, Dar Nu Reale.

!!!

PENTRU WHOLESALES VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI, VĂ PUTEM OFERI O REDUCERE MARE !!!

Dacă aveți o problemă de element, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

Transport:

1.Am expediat produse prin DHL, EMS, Fedex IE și Stiridinfamilie.ro Standard de Transport maritim.

2.Transport gratuit pentru unele produse cu greutate totală mai mică de 2 kg, prin intermediul Stiridinfamilie.ro Standard Shippin.

3.Dacă doriți să primiți produsul asap, puteți alege EMS, DHL pentru transport, dar trebuie să plătească bani în plus.

4.Timp de livrare:

o.EMS, DHL și Fedex IE iau, de obicei 5-10 zile de lucru care depinde de țara dvs.

b.Stiridinfamilie.ro Standard de Transport maritim, de obicei, durează 10-60 zile la țară

c.Vă rugăm să înțelegeți că nu putem controla timpul de tranzit, în special în timpul de vacanță, întârziere de zbor sau de condițiile meteorologice.

Retur si Schimb politica de:

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motivul nu ești mulțumit ,poți returna produsul la noi în starea inițială pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Feedback-ul politica de:

Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv după ce plata este primită,Pentru a promova un sănătos Ali comunitate,sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm.Dacă ai vreo nemulțumire,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și sigur nu vrei un feedback-ul rău să fie în cazul în care tranzacția se încheie.

59.99lei

Distribuiti

Mare Furtun De La Radiator, Land Rover Discovery Tdi, Auto Radiator, A Sunat Rover, Descoperirea 300, Expansiune Al Lichidului De Răcire, Pompa De Electroni, Silicon Bile în Penis, Land Rover Discovery, Vas De Expansiune Apă.

Tip De Material Cauciuc
Nume De Brand XUZHIANG
Origine NC(de Origine)
Țara/Regiunea de Fabricație China
Cauta