0 Recenzii SKU: s1901

Transport Gratuit!! Dimensiunea de 0,42 M lățime Gol water transfer printing film pentru inkjet printer Gol Hidrografice de Film de Imprimare

In stoc


Pasul 1: Imprima imaginea sau modelul dvs. de imprimanta inkjet.Folosiți "oglinda de imprimare" și "cea mai bună calitate" Pasul 2: Așteptați până când cerneala este complet uscat și se aplică Un activator pentru a proteja de cerneală.Pasul 3: Bandă frontierele de film pentru a limita extinderea film atunci când sunt plasate pe suprafața apei și scoate stabilizarea de hârtie din partea din spate.Pasul 4: Puneti filmul pe apă și repara.Pasul 5: Aplica doua activator B la lichefiere film și așteptați aproximativ 45 de secunde până când filmul este complet lichefiat.Pasul 6: Dip obiect în film cu un unghi de 35-45 de grade, pentru a evita bule de aer.Pas 7: se scoate obiectul, indeparteaza consola părți ale filmului, așteptați până când se usuce și se aplică un top clar lac de protecție.

80.08lei 89.98lei

Distribuiti

Militar Hidrografice Film, Hidrografic Film, Gol De Film, Acvariu Driftwood, Hidrografic De Film De Imprimare, Apa De Imprimare Activator, Imprimare De Apă, Hidrografic Film Printer, Apa De Film, Hydrographics Apă Transferul.

nume 1 Water Transfer Printing Film
Nume De Brand iWDF
Element De Lungime 20m
Caracteristici Speciale pva
Tip Transfer De Apă De Film
Tip De Material pva
Lățime Produs 0.42m
Articol Greutate 2kg
numele 2 hidrografic film
Tip De Element Stickere Si Autocolante
Înălțime Element 0.42cm
Oem Da
Pachet Pachet cu punga cu bule
Cauta