2 Recenzii SKU: s1916

IWISS SN Seria Ratchet Sertizare instrument Dupont XH2.54 ,PH2.0,2510 terminal Sertizare Clesti scule Electrice SN-11011/02C/28B/48B

In stoc


Există mai multe modele pentru acest SN serie, dacă doriți să cumpere alte modele, vă rugăm să ne contactați

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță. 2.Am expediat prin China post,ePacket,Stiridinfamilie.ro Standard de Transport maritim ,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi . 3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema. 4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges. 5.Dacă mai ai nevoie rapid de livrare, contactati-ne pentru a utiliza EMS, DHL, TNT, ect și să plătească suplimentar costul de transport de marfă. 6.Pentru clienții ruși, vă rog să vă amintiți să ne ofere numele tău complet, sau coletul nu poate fi livrat în mod corect în urmă, și nu vom suporta pierderea.

Plata:

1) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 2) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. 3)Am doar nava a confirmat și adresa destinatarului furnizate de Stiridinfamilie.ro.Înainte de plătit, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. și destinatarul în Stiridinfamilie.ro .

Feedback-ul :

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă există orice probleme.Vom încerca noastre cele mai bune sloving ea.Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Full-stele și Feedback Bun Pentru noi.Feedback-ul dvs. ne va Încuraja FACE mai Bine În Continuare.Multumesc!!!

77.09lei 102.79lei

Distribuiti

Instrument De Sertizare, Xh2.54mm, Sertizare Iwiss, 48b Sn, Sn48b, Sertizare Sn, Comerciale Electric Clește, Cablu Dupont, Pas Cu Pas Dupont Conector, Unealtă Multifuncțională.

Cerere Sertizare
DIY Consumabile ELECTRICE
Cleste Stil Europene
Caracteristici Multifunctional
Numărul De Model SN serie
Tip Nas Plat
Mâner Stil Drept
Nume De Brand iwiss
Material Oțel Carbon
Cauta