1 Recenzii SKU: s1946

3 buc Thai tip de Aromoterapie medicina pe bază de plante de masaj mingea Arsuri solare pelin medicina geanta roll haita de nebuni tămâie

In stoc


1 set include 3 piese: Mici, mijlocii, mari ( de culoare trimis aleatorii )

DIMENSIUNI:

S diametru: aproximativ 6 cm

M diametru: 8 cm

L diametru: 10 cm

Folosi [încălzire]: 1: [cuptor cu microunde] moxa pachet de la început în umed, se presara un strat de apă, apoi utilizați folie de plastic geanta moxa, sau pune un prosop umed, stors de apa, folie moxa pachet, astfel încât foc mic în cuptor de încălzire pentru 3 - 5 minute, se scoate fumigație bici și mingea cu spatele la temperatura de testare.Temperatura potrivită pentru oaspeții de cap, spate, picioare sau corp rola de limfatic pic, apăsați, împinge de presă și alte tipuri de masaj. 2: [plita] folosind încălzit moxa saci de folie și a pus în interiorul aragaz, foc 3-5 minute după ce apa este bine.După încălzire la o temperatură adecvată înainte de utilizare.

3: [] disponibil vapor temperatura de încălzire Arsuri solare pachet învelit în folie de plastic, cu focul, a pus oala pe grătar, și abur pentru aproximativ 30 de minute (nu este suficient de căldură pot fi adecvate pentru a crește timpul de încălzire), porniți oală de apă pentru a evita multi-Tavă.

4: de Culoare Aleatorii de vânzare.

Expulzarea umezeala si frig, ajustarea yin și yang, qi și sânge, tonifica qi-ului pentru a elimina stagnarea, consolidarea vitale qi de a expulza patogen.

Acesta este utilizat pentru poliartrita reumatoida, de col uterin vertbvra boala, umăr periathritis, lombare intervertebra proeminență, psoatic tulpina, sclerotin hiperostoza, dymenorrhea, epigastralgii, leziunilor țesuturilor moi, etc.

Utilizare: prima metodă, în primul rând ude masaj mingea, apoi pune cuptorul cu microunde, se încălzește cu un foc mic pentru aproximativ 2 minute, apoi scoate-l și pune-l pe piele.Cea de-a doua metodă, în primul rând pachetul produsului cu folie de plastic sau pungă de plastic, pune-l în vapor, abur timp de 10-15 minute la foc mediu, să acorde o atenție la timpul de încălzire trebuie să fie determinată în funcție de situația reală, nu fix!

38.52lei

Distribuiti

Articole De Medicină, Vrac Tămâie Titular, Mare Minge Elvețian, Tămâie De Reflux, Hehebjd, Refluxul Arzător De Tămâie Ceramice Călugăr Stick, întotdeauna Amintiți-vă Că Sunteți, Art Medicina, Tămâie Suportul, Tămâie Pelin.

Nume De Brand A construi socialismul cum
Material Alte
Cerere Corpul
Numărul De Model Minge masaj
Dimensiune Large
Tensiune Standard NICI unul
Cauta