0 Recenzii SKU: s1975

Mare Ceas Deșteptător 9 Inch LED Display Digital Dual Alarma cu Incarcator USB Port 0-100 Dimmer pentru Seniori Simplu Noptiera Numar Mare

In stoc


Mare Ceas Deșteptător 9 Inch LED Display Digital Dual Alarma cu Incarcator USB Port 0-100 Dimmer pentru Seniori Simplu Noptiera Numar Mare

9 inch de MARE DIGITAL cu LED-uri SN AFIȘARE CEAS cu ALARMĂ CU DIMMER 0-100 SETARE.Puteți vedea cifre de timp clar peste dormitor (30 de picioare).Reglați comutatorul de setare de la 0 la 100 pentru o luminozitate confortabil pentru o noapte minunată.Verde afișare număr de lumină protejează nu numai ochii, dar, de asemenea, vă permite să se simtă respirația natura în orice moment.

DUAL CEAS CU ALARMĂ CU FUNCȚIE DE AMÂNARE. 9 inch digital ceas cu alarmă puteți seta două de trezire și alegerea de trezire data pot fi zilele de lucru (luni - vineri),weekend (sâmbătă-duminică),săptămânal(luni-duminica) si luni de alarmă.Apăsați butonul de AMÂNARE pe partea de sus de a avea 5-60 de minute mai mult pentru a rămâne în pat, înainte de numărul mare ceasul suna din nou.

SEIF DIGITAL CEAS CU ALARMĂ CU DOUĂ INCARCARE USB-PORTURI.5V/1A portul USB de la spatele ceas digital poate fi folosit pentru a încărca iPhone sau Android smartphone convenabil.Toate funcțiile de lucru în curent ALTERNATIV, și de încărcare de protecție a te face liber de încărcare în siguranță.Bateria de rezervă (incluse), cu funcție de memorie va înapoi în timp și setările de alarmă în caz de pană de curent ALTERNATIV.

9 inch NUMĂR MARE DISPLAY DIGITAL CEAS cu ALARMĂ CU OPERAȚIE SIMPLĂ.Portabil și este necesar pentru dormitor, camera de zi, restaurant, cafenea, hotel si domiciliu.

Plug Tip :UE Plug,acesta se aplică în Indonezia, Germania, Franța, Spania, Italia și așa mai departe.

Culoare: verde

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 * ceas Digital de alarmă

1 * adaptor de Alimentare

1 * manual de Utilizare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

101.30lei 126.62lei

Distribuiti

Ceas Cu Alarmă Diy, Ceas Deșteptător Electron, Ceas Cu Alarmă Multiple, Ceas Dimmer, Ceas Deșteptător Zi, Radio Cu Ceas Deșteptător, Ceas Tabl, Ceas Deșteptător Din Lemn, Ceas Cu Alarmă Cu Led, 3 Ceas Deșteptător.

Origine NC(de Origine)
Cauta