0 Recenzii SKU: s2006

2 buc Faruri cu LED-uri Pentru Volkswagen Passat 12-15 condus masina lumini Angel eyes xenon HID KIT proiectoare Ceata Lumini de Zi cu LED

In stoc


1. Am instalat becuri cu halogen în fascicul de mare, și nu există avea bec în faza scurtă.Ar trebui să instalați luminile de întâlnire becuri yoursleves.Sau dacă ai nevoie de becuri de la noi, vă rugăm să contactați-mă înainte de a comanda. 2. Becuri tip pentru referință : Low beam H7/ D2H; faza lungă :H1 3.Toate aceste carlight au aceleași conexiuni și cabluri cu auto originale. 4. Volan pe dreapta (volan pe partea Dreapta a masinii si Conduce pe partea Stângă a drumului); Stânga de volan (volan pe partea Stanga din mașină și Conduce pe partea Dreapta a drumului); Aceste faruri sunt concepute pentru Versiunea Chineză auto (autovehicul cu volanul pe Stânga).În timp ce pozițiile și linii pentru RHD & LHD instalare sunt aceleași.Singura diferență este modelul de lumină.În cazul în care cumpărătorii sunt strict pe modelul de lumină, vă rugăm să cred că peste ea.Sau putem modifica modelul de lumină pentru a se potrivi pentru volan pe Dreapta aici, în China.Cu toate acestea,avem nevoie percepe o taxa suplimentara pentru asta.Dacă aveți nevoie de versiunea RHD la noi,vă rugăm să trimite un mesaj la noi inainte de a comanda;Sau puteți modifica că în propria profesionale locale de piață. 5.Farurile au aceleași conexiuni și cabluri cu originalul masini.Se juca și de plug.Cu toate acestea,unele dintre masini sunt sensibile,recomandăm cumparatorului să instalați aceste faruri de instalator profesionist. 6. Led-urile vor rămâne rece situația și mai mult durata de viata cu NICI unul de culoare decolorare. 7. Farurile au lentilele proiectorului și lumina va fi bine concentrat.Și ele pot oferi mult mai mult de economisire a energiei de condițiile de conducere.

8. Vom încheia această lumină cu bule într-o cutie.Există o pereche de faruri (Stanga &Dreapta) într-o cutie de carton.Toate-lumini Noi.

3 127.98lei

Distribuiti

Căști De 1500 Mah, Kitty Cuțit Spranceana, Kitty Handtowel Copil, Hoodues Mens Casual, Lamy 2000 Peniță Pisa, Led-cadru Vw Touran, Kitty Japonia Cortina, Kitty Bijuterii Ceas, Kitty Kristal Margele.

Tip De Material ABS
Articol Diametru 3inch
Passat-An 2012
Tip De Element Faruri De Asamblare
Volkswagen Model PASSAT
Articol Greutate 13kg
Nume De Brand XunShiNi
Extern De Certificare De Testare CCC
Numele Modelului Faruri Passat
Caracteristici Speciale lumina
Tensiune 12V
Pentru Autovehicule Marca/Model VOLKSWAGEN
Cauta