1 Recenzii SKU: s2052

Optica roșu și verde reticul viziune de noapte 4-16X50EG lunetă cu free float feroviar se montează 3 in 1 Combo domeniul de Aplicare Pentru Vânătoare

In stoc


Optica roșu și verde reticul viziune de noapte 4-16X50EG lunetă cu free float feroviar se montează 3 in 1 Combo domeniul de Aplicare Pentru Vânătoare

Caracteristici

1. Focus Rapid Ocular

2. Unghi larg Câmp de Vedere

3. Singură bucată de Tub

4. 1/4" Degetului Resetabile De Vânt Și Altitudine Ajustări

5. Easy-Grip Puterea De A Schimba Inelul

6. Plus cu red dot sight cu QD muntele

7. Plus cu laser roșu de vedere suntem Fabrica direct de aprovizionare, putem oferi cele mai eficiente de preț și cea mai bună calitate, suport de gros, bine ai venit Te consulte pentru Livrare și Plată:

1)Pls lasa-mi adresa!Noi nu vom fi responsabili pentru pachetul întorcându-se din cauza cumpărătorului problemă (cum ar fi de acasa, ai greșit adresa, etc.)

China Post, de obicei, durează 2-3 săptămâni, noi nu vom fi responsabili pentru urmărirea și vă rog pozitiv contactați oficiul poștal local, dacă nu-l primească.Noi nu va fi responsabil pentru pierderea sau absent de urmărire a înregistrărilor pentru China Post.

Dacă u nevoie pentru a alege mai sigur și mai rapid mod, cum ar fi EMS, vă Rugăm să Acorde o taxă suplimentară.EMS, de obicei, durează 5-7 zile de lucru cu înregistrări complete.

2)noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea,grevă,forță majoră etc.

3)Ca un cumpărător,este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda din străinătate,prețul nostru nu include impozitate cu TVA,sau alte ocupe de taxe.

Termeni:

1. Vă rugăm să ne anunțați în termen de 15 zile (în funcție de data de înregistrare).

2. Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii.

3. Taxele poștale de returnare și taxa de asigurare este nerambursabile pentru a returna produsele.

4. Returne/schimb transport de calitate, ne va furniza gratuit după servicii de întreținere pentru probleme de calitate a mărfurilor(restituire sau de schimb transport nou).

165.23lei 330.45lei

Distribuiti

Mare Pe Luneta, Riflescopes Hunt, Descoperirea De Vânătoare Domeniul De Aplicare, Mock Supresoare, Ir Pe Luneta, Domeniul De Aplicare, Punctul Roșu, Riflescope Hakko, Nv007, Vânător Domeniul De Aplicare.

Reticul range finder
Diametru Obiectiv 1.97 in/50mm
Numărul De Model 4-16X50EG+HD104QD+JG8R
Diametrul Tubului 1.0 în/25,4 mm
Putere maximă de ieșire >1MW,
Origine NC(de Origine)
Funcția Red Dot
Lungime 12.9in/328mm
Relief ochi 66.8-99.06 mm
Mărire 4x-16x
Nume De Brand uvfofeo
Tip Domeniul de aplicare pușcă
Cauta