0 Recenzii SKU: s2069

Mare Fascicul de gros 60mW 532nm pompat în stare solidă picosecunde Diodă Laser Modulul w/TTL

In stoc


Mare Fascicul de gros 60mW 532nm pompat în stare solidă picosecunde Diodă Laser Modulul w/TTL

Caietul de sarcini:

Putere de ieșire 60mw

Lungime de unda 532nm

Tensiune de lucru 12VAC DC

Curent De Lucru 5000 Ore

Caracteristică:

1. Acest modul cu laser nu poate lucra pentru o lungă perioadă de timp, dacă nu există nici un dispozitiv de răcire pentru a menține laser de lucru sub 30 de grade C.

2. Vă rugăm să adăugați un 12VDC putere în modul cu laser.Vă rugăm să adăugați puterea de a "12V+" și "12V-".Dacă nu utilizați TTL(Blonk+,Blonk - în mijloc), vă rugăm să lăsați-le fără legătură.

3. Acesta este un modul cu laser pentru Laser show.Vă rugăm să protejeze lentila și păstrați-l curat și pentru a evita praful.

4. Vă rugăm să poarte 532nm laser de protecție ochelari de protecție pentru a proteja ochii atunci când se lucrează pe acest modul.

Pachet:

1 x Mare Fascicul de gros 60mw 532nm Diodă Laser Modul TTL - 30 de grade C

Transport & Livrare

Am expediat internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail, și fiecare parcelă vor fi înregistrate cu număr de urmărire.Putem, de asemenea, nava de UPS/EMS/DHL/FedEx alternative de metoda de transport maritim pentru taxele aferente.Vă rugăm să e-mail cod postal pentru cotatie de transport maritim.Clienții internaționali, pot apărea întârzieri de către autoritățile vamale sau post național de furnizori.Revizuirea duty-free limite.Vă rugăm să ne anunțați înainte de efectuarea plății, dacă aveți nevoie de split transport.Timp de Livrare La timp pentru a livra internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail destul depinde de diffrent desination din lume, este, de asemenea, supuse de a modifica din cauza condițiilor meteorologice locale, poștale, de politică și de verificare personalizat.Baza poștale poșta reguli și experiența noastră, vă rugăm să vă rugăm să fie remarcat faptul că Pentru Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia, este nevoie de aproximativ 10-15 zile lucrătoare; în Canada, este nevoie de aproximativ 12-18 zile lucrătoare; în Brazilia / America de Sud, este nevoie de aproximativ 25-35 de zile.În Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa de Est, este nevoie de aournd 15-20 zile lucratoare.Întoarce & Înlocuiri și Reparații acceptăm retururi & înlocuiri în termen de 7 zile de la data la care clientul a primi produsele, vă rugăm să contactați mai întâi în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală.Ca un beneficiu pentru clienții noștri, oferim, de asemenea, de reparații în termen de 3 luni din ziua când acest element este expediat, după reparare se face, vă vom trimite un articol, dar clientul ar trebui să plătească atât căile de transport maritim.

141.53lei 157.26lei

Distribuiti

60w Cu Laser, Compresor Pentru Laser, Pico Laser, 532nm Laser, Laser Rgb, Neatcell Tatuaj Cu Laser, Mercur în Stare Solidă, Diodă Laser Modulul De 10w, Capul Laser, Flash Ttl.

Numărul De Model 532MD-60-FB-12V-BL
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare
Nume De Brand Q-BAIHE
Stil Mini
Ocazie Divertisment La Domiciliu
Cauta