1 Recenzii SKU: s2071

HaoYun Cal Friesian Model de Imprimare Rucsac Scoala pentru Adolescent Băieți Student Ghiozdanul Personalizat Fete Ghiozdan Femei Daypack Mochila

In stoc


Inainte de a cumpara>>> 1. Dacă doriți pentru a trimite produsele la clientii dvs., ne-ar pune orice factură în pachete. 2. Dacă sunteți un cumpărător en-gros, v-ar obține un preț mai bun, chiar și gratuit de transport maritim EMS. 3. Dacă doriți să imprimați propriile imagini pe produse, am putea face asta, dar ar costa in plus 2-3 USD. 4. În ceea ce privește culorile: pot Exista mici variații în culori din cauza la efect de iluminare în timpul fotografie a lua sau a ofertantului setărilor monitorului. 5. Vă rugăm să rețineți, avem o fabrica direct, și nu avem atât de multe valori, unele produse s-ar fi produs în 5-10 zile.Nu vă faceți griji, să fie pacient.Dacă este urgent, vă rugăm să ne anunțați în primul rând.Vom încerca noastre cele mai bune pentru nava cât mai curând posibil.Dupa cumpararea>>> 1. Dacă primiți un greșit produse, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu. 2. Dacă produsele nu este ceea ce ai crezut, vă rugăm să ne contactați printr-un mesaj. 3. Dacă protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați pentru a se extinde. 4. După 60 de zile lucrătoare, încă nu-l primească, asta înseamnă că pachetul poate fi pierdut, vă rugăm să ne contactați pentru rambursare.Îmi pare rău pentru asta. 5. Dacă încă nu actualiza informațiile de urmărire, vă rugăm să ne contactați, vom verifica-l și păstrați-vă de actualizare.En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Cum pot urmări meu parecl?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

72.80lei 103.99lei

Distribuiti

Rucsac Cal, Cal, Cal Pad, Talpa Nivel De Spirit, Cal Toaletă, Schleich Cal Friesian, Emma Watson, Cal Friesian Poster, Friză Proiectul De Cal, Cal Masca.

Lățime Produs 13cm
Înălțime Element 44cm
Tip De Închidere fermoar
Funcția Lumina, Respirabil, Moda
Gen Unsiex
Element De Lungime 28cm
Articol Greutate 370g
Utilizare Școală, De Călătorie, În Aer Liber
Model Tip Desene animate
Tip Rucsac
Tip De Element Ghiozdane
Compoziția Materialului Poliester
Material Principal Poliester
Nume De Brand doginthehole
Model De Design Cal Friesian Model
Numărul De Model C
Origine NC(de Origine)
Cauta