0 Recenzii SKU: s2090

Automat, Cu Arc Dublu Unghi Pol De Pescuit Aborda Suport Anti-Rugina De Pescuit Din Oțel Bridă Suport Tijă De Pește Combate

In stoc


Caracteristică: 1.Crep automată, atunci când peștele mușcă cârlig, pește linie este tras pentru a trage mecanismul, tija de pescuit va sari automat, elasticitatea este puternic, iar sensibilitatea este mare. 2.Noul volan cu mecanism de declanșare, duritate mare de primăvară, o singură atingere. 3.Trei niveluri reglabile pentru tine de a alege. 4.Această tijă de pescuit titular este un instrument de mare pentru iubitorii de pescuit.Caietul de sarcini: Material: otel Inoxidabil Culoare: Ca imagini arată Lungime: aprox 47cm Continut Pachet: 1*Tijă de Pescuit Titularul Notă: 1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți. 2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

16.50lei 18.77lei

Distribuiti

W212 E200 Bara, E211 Camera Din Spate, Ego-ul X6 Tigara, Zbor Gamer Ps3, Flexibil Canaper, Zbor Papusa Anna, Flexibil Cob 24v, E17 E26 E27, Zbor Geely Ec7.

Categorie Automat Tijă De Pescuit
Duritate GREU
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model YL190789
Poziția Rezervor Iaz
ACȚIUNE Rapid
Cauta