1 Recenzii SKU: s2216

Masina Modulul bluetooth Muzica Audio Cablu Adaptor Pentru Audi, Ford, Skoda MFD2 RNS2 CD Gazdă

In stoc


【Pachetul Include】

1 x Cablu Adaptor

【】 Descriere

Masina bluetooth music player are muzică wireless de transmisie.

Dacă audio port de intrare nu este rezervat, este necesar pentru a arde pe disc, și sursa de sunet de disc este actualizat încet, ceea ce este incomod.Unele mașini sunt echipate cu un port de intrare audio externă, și de a asculta muzică necesită, de asemenea, trăgând-o lungă linie de semnal, care este incomod pentru a trage în consola centrală.

Dacă utilizați transmisie bluetooth, vă pot spune la revedere de la mizerie, dar, de asemenea, puteți reda muzică on-line.În mass-media de streaming epoca, on-line diverse Aplicații sunt destul de convenabil, și sursa audio este actualizat în timp.

Cablul adoptă principal bluetooth cip de control și audio digital cip de procesare pentru a se asigura că semnalul audio de transmisie nu este denaturată, și sunet de calitate poate ajunge la înaltă definiție standard.

Acest produs este echipat cu conectori pentru conectarea potrivit interfață rezervat în spatele auto originale gazdă.Se folosește o gamă largă de tensiune de intrare pentru a se adapta la medii diferite.

【Producție Introducere】

-Caracteristici Principale:

1. Plug & Play: instalat prin intermediul original CD changer port, usor si rapid, perfect integrat cu mașina.

2. Wireless A2DP Redare: rapid de streaming de muzică de dispozitive bluetooth în fabrică, sistem stereo auto.

3. Hi-fi Sunet de Calitate: Conectat la sistemul stereo auto prin sârmă exploatați, fără interferențe și fără pierderi de calitate a sunetului, rivalizând cu CD-ul original de sunet.

4. Vă permite să cu ușurință cele mai populare de configurare avansate stereo al mașinii, este cea mai buna alegere pentru conducere în condiții de siguranță și se bucură de muzică digitală.

-Nota

1. Nu suport hands-free telefon(HFP): nu suporta răspuns/hang up etc. Prin intermediul radio auto butoane și butoane de pe volan

2. Nu are suport pentru bluetooth AVRCP de Control: Prev/Next Track, Pauză/Redare, derulare înainte/înapoi prin radio auto butoane sau butoane de pe volan.

【Aplicabile Modele De Masini】

Pentru Volkswagen Pentru Audi, Ford, Skoda MFD2 RNS2 CD Gazdă

【Caietul de sarcini】

1. Nume: AUX Cablu Adaptor

2. Model: C71489

3. Tensiune de Intrare: 5-12V

4. Operațional Curent: 600mA

5. Standby Curent: 20mA

6. Temperatura De Operare: -35℃~+75℃

7. DAC Rezolutie: 20bit

8. Distorsiune Armonică Totală: 0.05%

9. SN Ratio: 90dB

10. Răspuns în frecvență: 20HZ-20KHZ

11. bluetooth versiune: 5.0

12. Nume bluetooth: JieRi-BT 5608

52.32lei 61.53lei

Distribuiti

Cd Rd45 Bluetooth, Masina In Muzica, Bluetooth Suzuki Sx4, Bluetooth, Bluetooth Primit, Mini Cooper 2004, Mixer Bluetooth 5, Lexus Ct200h Ecran, Mână Liberă Mașină Bluetooth, Rcd300.

Tip De Material ABS
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand KROAK
Caracteristici Speciale Cablu Audio Muzica
Certificare NICI unul
Cauta