2 Recenzii SKU: s2228

50pcs 35mm Ciuperci Gaura Carte Obligatoriu de Aur Disc de Hârtie Obligatoriu Inelul Binder volante Inel de Plastic A4 A5 Liant Obligatoriu Discuri

In stoc


Nume:Obligatoriu disc

Diametru exterior: 35 mm

Diametru interior:31mm

Capacitate: 100g / 120-150sheets

Pachetul contine: 50pcs / OPP sac

NOTIFICARE:

Produsele Noastre:

Noi folosim adevărat fotografii pentru a arăta produsele noastre, ceea ce vezi, ceea ce veți obține.Dimensiunea de eroare de +-3 cm este normal.Efectele de iluminare diferența de culoare este normal.

Serviciul Nostru:

Puteți discuta cu noi pentru orice întrebări prin TradeManager, vom răspunde în mod corect, Dacă nu suntem on-line, vă rugăm să e-mail-ne, vom ajunge înapoi la tine în termen de 24 de ore .

Plata:

Vom accepta Escrow, card de Credit, Visa, Master, TT și Money bookers .Dacă aveți nevoie să ne plătească în alte moduri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau on-line TradeManager.Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon etc.

Se Întoarce Termen :

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

54.76lei 67.62lei

Distribuiti

Dosar A4 3, 6 Inel Planificator, Discul Se Pisa, Dosar A4, Disc Notebook, Liant Inel, A5 Notebook, Decor De Ciuperci, Ciuperci Gaura Inel, A5 7 Inel Binder.

Diametru interior 31mm
Material Plastic + Placat Cu Aur
Numele obligatoriu disc
Modul De Stantare Alte
Nume De Brand LZN
Capacitate 100-150 de foi
culoare Rose De Aur, Aur, Argint
Utilizare Volante Notebook
Greutate 2g/pcs
Stantare Cantitate Alte
Diametru Exterior 35mm
Cauta