5 Recenzii SKU: s2335

4 Gasca Tuya ZigBee Wireless 12 Scenă Comutator Buton Controler Baterie De Automatizare Scenariu Pentru Google App Acasă

In stoc


Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

Notă:ZigBee hub necesare pentru adăugarea switch pentru utilizare normală.

1.Smart automatiza Tuya ZigBee wireless scena a comuta la orice tuya dispozitive inteligente în Viață Inteligentă App pentru a seta diverse scene pentru viața inteligentă.Atingeți-to-run pentru a obține un alt control mai ușor pentru toate tuya dispozitive inteligente, cu o cheie de pe comutator.Fiecare buton poate satisface mai multe nevoi, realizând scene diferite.Imaginați-vă inteligent de legătură pentru a crea un spațiu infinit cu sârmă scena comutator.

2.Trei moduri de asociere pentru fiecare buton pentru a realiza 12 scene din 4 gasca scena a comuta,cum ar fi modul,modul de domiciliu,film mode,etc. Pentru a crea orice inteligente de automatizare, după cum doriți pe telefonul tău inteligent app pentru a începe un alt stil de viață inteligent,nu mai comandă vocală nevoie,nici mai mult timp pentru a deschide aplicația,doar o singură atingere este necesar,atunci când sunt obosit de la o zi de lucru.

3.Compact magnetic design: ea este un wireless, comutator de perete atunci când atașat la perete, control de la distanță atunci când neatașat.Ea poate fi efectuată în mod convenabil la balcon, dormitor, bucatarie, si mai mult din cauza dimensiunilor sale compacte, cu doar 1.3 cm grosime.

4.Acesta poate fi utilizat în numeroase scene cu dispozitive inteligente: accelereze dispozitiv inteligent răspunde timp, să ofere mai mult control fluid, elimina dependența de o rețea WiFi numai.

5.Repara-l oriunde doriți cu bandă adezivă;consum Redus de energie cu 730 de zile de viață a bateriei;fara cabluri necesare pentru o utilizare simplă,ușor de a stabili mai multe de control pentru a realiza rapid și ușor upgrade-uri.

Notă:în legătură Inteligentă pentru tuya dispozitive inteligente pentru condiții normale de utilizare,nu poate fi utilizat singur, fără tuya dispozitive inteligente.

Caietul de sarcini:

Putere de intrare:CR 2430 baterie buton

Comunicare: ZigBee 802.15.4/2.4 GHz /BT ochiurilor de Plasă

Dimensiune;

86*86*13mm

Standby curent:10uA

Temperatura De Lucru: 10°C~45°C

De lucru Umiditate: < 90% RH

Butonul lfecycle:500K

Pachetul Inclus:

Wireless scena comutator*1

Manual*1

Autocolant*2

Note:

Notă:ZigBee hub necesare pentru adăugarea switch pentru utilizare normală.

51.50lei 73.57lei

Distribuiti

Ios Acasă De Automatizare, Buton Pentru Pânză, Mini Sonoff, Comutator Tuya, Ue Zigbee Plug, Broadlink Rm4, Fondul Pentru Petrecerea De Ziua, Ușa Tuya Inteligent, Aqara, Moeshouse Comutator.

Compatibilitate Altele
Camera Echipat No
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Wireless scena comutator
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Suport Dropshipping/en-gros
Certificare CE
Nume De Brand centechia
Cauta