3 Recenzii SKU: s2360

Sclipici Auriu Albastru Prințul Moștenitor gen dezvăluie BĂIEȚII ziua cupcake toppers botez petrecere de Botez decor gogoasa ponturi

In stoc


Dragă prietene, noi avem propria noastră fabrică astfel încât să putem proiecta orice stil sau orice culoare de pahar de vin markeri de tort, ambalaje,cutii de bomboane și invitații.Dacă aveți nevoie de ajutor, pls contactati-ne.Multumesc.

Atunci când comanda, pls spune-ne culoarea pe care doriți în remarca coloana sau e-mail la noi.Vom accepta amesteca culorile sau numai anumite alta culoare.Pls sa ne spui ce culori vrei.În caz contrar va fi livrat în imaginea de culoare pentru tine.Fiecare cumpărător va primi un cadou din magazinul nostru.

Acestea sunt3.5inches înalt cu ponturi

Dacă aveți nevoie de o sumă diferită de toppers tort sau o altă culoare vă rugăm să trimiteți un mesaj cu cantitatea și culorile pe care doriți, și eu sunt fericit pentru a face un listarea personalizat pentru tine!

Toppers pot fi realizate în oricare dintre culorile de mai jos.

33.85lei 38.48lei

Distribuiti

Fructe Topper, Oglinda Tort Joben Botez, Ziua De Alimente, Alimente Foita De Aur, Botez, Masina De Nunta De Decorare Păun, Nunta De Decorare Masini Aur, Fluture Tort, Vechi Pălărie, Baby Botez Rochie.

model Scrisoare
Material Carton
Ocazie Absolvire
Nume De Brand PARARTDIY
Numărul De Model 001
Cauta