5 Recenzii SKU: s2444

Nou În Vânzare Scutul Turbo Turbo Pătură din Oțel Inoxidabil Plasă în Interior Cu element de Fixare Arcuri Pentru T3, T4, T6 Turbo Încărcător#P20

In stoc


Scutul turbo Turbo Pătură din Oțel Inoxidabil Plasă în Interior cu element de Fixare Springs

Descriere produs:

Izola termic produs de Turbo Pătură turbocompresor pentru scopul de a reduce turbo lag, răcitorului de aer de admisie temperaturi, protejarea și extinderea componente ale motorului, și oferind o putere de impuls.

În păstrarea căldurii de eșapament conținute în partea calda a turbinei de supraalimentare și departe de partea rece a turbinei de supraalimentare și calea de admisie, mai mult oxigen pe unitatea de volum ajunge în motor și, astfel, mai multă putere.

Mai puternic și mai durabil decât alte turbo pături sau scuturi, Titan Turbo Scuturi includ un hi-temperatura nominală de siliciu umplutură de izolare sub strans strat exterior pentru un plus de protecție de la extreme turbo-căldura generată.

Această pătură este pentru T3, T4, T6 Turbo Încărcător.Turbo Pătură oferi cele mai bune mijloace de a reduce turbo lag-ul în timp ce servesc ca un top-scut termic barieră și protejarea componentelor motorului, hote și suprafețele vopsite și oferă un aspect foarte cool.

Caracteristici:

Fabricat din silicon de înaltă calitate din fibră de sticlă material impregnat cu oțel inoxidabil lebade nituri

Heavy duty black turbo pătură de căldură cu cusaturi de culoare albă pentru rezistenta si durabilitate

Interior stratul de sus este fabricat din oțel inoxidabil plasă de sârmă cu ochiuri

Suprafata interioara ecranat cu calciu magneziu silicat de lână

1 "ceramica de izolare care poate stoca până la 2000 ° F,Ajută la scăderea turbo răspândirea de căldură la compartimentul motor.Reduce turbo lag-ul și ajută la creșterea turbo tambur timp.

Ajută la scăderea compartimentul motor temperatura,Oferă protecție pentru alte căldură radiantă componentelor compartimentului motor

Instalare profesională este foarte recomandat.

Nume: Titan Turbo Acoperi

Grele turbo pătură înfășurată în jurul nituri din Oțel Inoxidabil & springs

Model: T3 T4 T6

Materiale: tesatura din fibre de Bazalt

Temperaturii Continuă: 1800 ° F / 982 ° C

Rezista la temperatura maximă: 2500 ° F / 1800 ° C

Asamblare:

Se potrivește pentru cele mai multe vehicule cu T3 T4 T6 turbine turbină de locuințe

Notă:

Acest Turbo Scut nu este inflamabil.Cu toate acestea, dacă există lichide inflamabile sunt introduse, condiții pot fi adecvate pentru o flacără pentru a fi produse.Vă rugăm să luați toate măsurile de precauție necesare pentru a se asigura că alimentarea cu ulei și lichid de iluminat sunt în stare bună de funcționare, sigilat și scurgere liberă.

Acest scut nu este conceput să fie eliminat, după ce a trecut prin cicluri de călduri.După ce fibrele au fost încălzite își pierd inițială flexibilitate.Acest lucru nu reduce proprietatile termice ale scutului.Fi conștienți de acest lucru înainte de a vă decide pentru a elimina scutul.

Purtați întotdeauna ochelari de protecție, mască de praf, mănuși și mâneci lungi sunt recomandate la manipularea acestui produs.

Pachetul De Conținut:

1x Turbocompresor Folie de Căldură Patura cu 2 Arcuri.

56.82lei 71.04lei

Distribuiti

Mini Turbo Ecartament, încărcător Turbo, știai Springs, Camaro Aer Compresor, Volvo T3 T4 Turbo, Deget De La Picior Scut, Turbofan, Vw T4, Omul De Primăvară, T3 T4 Turbo.

Țara/Regiunea de Fabricație China
Tip De Material Tesatura din fibre de bazalt
Înălțime Element 10cm
Lățime Produs 30cm
Schimb Numărul Parte Turbocompresor Folie De Căldură Pătură
Element De Lungime 30cm
Numarul Parte T3, T4, T6
Caracteristici Speciale Turbocompresor Folie De Căldură Pătură
Plasarea pe Vehicul Turbocompresor Folie De Căldură Pătură
Altă Parte Numărul Turbocompresor Folie De Căldură Pătură
Articol Greutate 420.0 g
Cauta