0 Recenzii SKU: s2446

2 BUC Ovonic 18.5 V 1300mAh 100C 5S1P Acumulator LiPo Pack cu XT60Plug pentru Mici Quad RC Avion Elicopter Mic DIY Piese

In stoc


Brand: Ovonic Chimie: Li-polymer Numar de Celule: 5S1P Tensiune(V): 18.5 V Capacitate(mAh): 1300mAh Rata de Descărcare de gestiune (C): 100C Descărcare de Plug: XT60 conector Baterie Dimensiune(±3mm): 72mm x 35mm x 37 mm Greutate Netă: 188.9 g / bucata Pachet incluse: 2 BUC OVONIC 1300mAh 5S1P 100C Acumulatori LiPo

1) Vom accepta Alipay, Palpal, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. 1. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate , cum ar fi persoane de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații. 2. Am usuaaly va trimite bunurile în termen de 1 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 3.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de servicii de transport maritim ,cum ar fi accidente, întârzieri sau alte probleme.În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu primește expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil pentru a obține satisfacția dumneavoastră!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care părțile au primit.În cazul în care elementul este în posesia dumneavoastră este mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și de restituire sau de înlocuire nu va fi acceptat.Și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 2. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe, transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2.Deoarece feedback-ul dvs. este deosebit de important pentru dezvoltarea afacerii, noi sincer apreciem feedback-ul dvs. pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 1 minut pentru tine ,extrem de importanta vitala pentru noi. 3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!Bine ati venit la magazinul nostru.Suntem un vanzator cinstit pe Stiridinfamilie.ro.Toate produsele noastre din China sunt de înaltă calitate.Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuroși că ne puteți contacta.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.În speranța de a stabili o cooperare pe termen lung cu tine.

207.35lei 284.05lei

Distribuiti

100c Sutien, 5b Baterie Lipo, 8807w Drone Baterie, Bms 4s, 21v Baterie, Ovonic Greu, 18v Acumulator, 6s Baterie Drona, Carburator Goped, Scrisoarea Mici.

Pentru Un Tip De Vehicul Avioane
Dimensiune 72*35*37mm
Upgrade Componente/Accesorii Baterie Cu Litiu
Instrument De Consumabile Baterie
Nume De Brand SoloGood
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Baterie
Ampatament Mantaua Superioară
RC Piese si Acc Acumulatori LiPo
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Numărul De Model Ovonic1300mAh 100C 5S
Patru-wheel-Drive Atribute Baterie
Material Material Compozit
Tip Conector XT60
Tensiune 18.5V/5S
Parametrii tehnici Valoarea 2
Rata De Descărcare De Gestiune 100c
Capacitate 1300mah
Origine NC(de Origine)
Cauta