1 Recenzii SKU: s2525

ÎNAINTE FITNESS 7 Metri Yoga Hamac material Anti-Gravitație Yoga accesorii Aeriene Dispozitiv de Tracțiune de Fitness

In stoc


Caracteristicile produsului 2019 mai Nou de Înaltă Calitate 7 metri 100% Nailon Yoga hamac Tesatura ● Material: oțel de Înaltă Rezistență de 100% Nylon, cea Mai bună Calitate, cel Mai Confortabil, Low Stretch Perfect pentru Yoga hamac leagăne. ● Dimensiune: 7 metri(7M x 2,8 M).Dacă aveți nevoie de alte lungimea de mătase, vă rugăm să ne contactați. ● Portante: kg pana la 1000 kg, vă Rugăm să Consultați raportul de testare ● Material textil Culori: 20 Culori Pentru a Alege, vă Rugăm să Consultați Graficul de Culoare. ● Accesorii: vă Rugăm să rețineți că această legătură e prețul nu include alte accesorii.Dacă vrei mai mult, te rog întoarce-te la magazinul nostru pentru a alege din nou.Multumesc. ● Ambalare: OPP Sac Pentru Fiecare Element în parte Și Apoi În Durabil Groase de Carton.

Tesatura nostru este 100%Nailon Tricot, de înaltă densitate și rezistență ridicată. 2.Materialul este stretch scăzut, este moale si confortabil si leagane organism. 3.Capacitatea de încărcare este de 1000KG testat.Deci, acesta oferă condiții de siguranță sprijin în ipostaze.

279.98lei 424.21lei

Distribuiti

Anti-gravitație Acoperi Caz, Anti-gravitație Centura, Ramen Set, Aerial Yoga, Dans Aeriene, Mare Pantofi Cu Platformă înaltă, Leagăn De Yoga, Aerial Silk, Hamac Yoga, Aerian Hamac 15.

Material De Înaltă Rezistență 100% Nailon
Moq 1 buc
Numărul De Model 7M Yoga Hamac tesatura
Livrare 1-3 zile
Origine NC(de Origine)
Standard de calitate NE & CE Standard
Sarcină de rupere 1000KG
Opțiuni De Culoare 20 de culori ca atașat
Lungime 7 meters
Transport Epacket
Dimensiune 7M(L)x2.8M(W)
Nume De Brand ÎNAINTE FITNESS
Cauta