0 Recenzii SKU: s2527

848 Buc Cărămizi Tren Electric Technic Masina De Oras Blocuri Băiat Ziua De Nastere Cadou De Crăciun Pentru Copii Jucarii Pentru Copii

In stoc


Descrieri :

100% brand nou, de înaltă calitate

Realizate din materiale eco-friendly

Pachet:nici o cutie de original,nou în sac sigilat.

Avertizare:

Ai nevoie de DIY de tine pentru a construi o jucărie conform manualului.este grozav pentru copii jucându-se și învățând.

Oferim picătură serviciu de cumpărături.Bine ati venit la en-gros.Dacă aveți orice întrebări suplimentare, vă rugăm să-mi spuneți.Multumesc!!!

Coletul va fi cea mai mare parte expediate prin China Post Air Mail(e-Mail Înregistrată) în 3 zile lucrătoare.În mod normal nu durează 10-25 zile, dar în unele țări ar putea fi ceva mai mult din cauza sărbătorilor sau vamale, expediere locale de eficiență sau din alte motive, așa că vă rugăm să cred că peste înainte de a vă selectați-l, Dacă nu vrei să aștepți atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxă sau vă rugăm să nu cumpere.De obicei, alte curieri nevoie doar de 3-7 zile.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă doriți pentru a navei prin DHL, UPS, EMS, Fedex sau alti curieri.

China post air mail:

Federația rusă, de obicei, durează 30~45 de zile lucrătoare

În statele UNITE ale americii, Canada, de obicei, durează 10~18 zile de lucru

În Australia, Noua Zeelandă, Singapore, de obicei, durează 12~20working zile

În marea BRITANIE, Franța, Spania, Germania, Olanda, Japonia, Belgia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Irlanda, Norvegia, Portugalia, Elveția, Suedia, de obicei, durează 12~25 de zile lucrătoare

În Italia, Brazilia, de obicei, durează 20~30 de zile lucrătoare

Alte țări, de obicei, durează 15~25 de zile lucrătoare.

EMS shipping, de obicei, durează 4~7 zile lucrătoare.

Costul de transport nu include taxe de import,iar cumparatorul este responsabil pentru taxele vamale.

Produsul defect trebuie să ne spună în termen de 3 zile atașat cu imaginea de defecte parte.Vă rugăm să returnați-l cu propriul dvs. de cost în termen de 1 săptămâni din momentul în care marfa este primit.Vom aranja la schimb una nouă pentru tine, la o dată. (ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în resaleable condiție, multumesc).

Dacă ai nevoie de restituire, singurul element prețul de listare este rambursabil.Cumpărătorul este responsabil pentru costul de transport maritim efectuate de transport produse înapoi.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ.Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5.

Notă: Rating sub 5 ne-ar putea duce un rău permanent situația

154.26lei 192.82lei

Distribuiti

Mono Bloc De Masina, Bloc Construi, Lego Tren, Masina Lego, Masina Lego Technic, Lego Statia De Tren, Auto Bloc, Bloc, Moz Technic Masina, Legoe Technic Masina.

Plastic Tip ABS
Plastic Forma Bloc Auto-Blocare Cărămizi
3C Certificat
Tip BLOCURI
Certificare 3C
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Gen Unisex
Nume De Brand Cacaku
Coduri de bare No
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Cauta