1 Recenzii SKU: s2540

ZLIMSN piele de Aligator Personalizate Curea din Piele de Crocodil de 28 de 18MM se Potrivesc Pentru Audemars Piguet Piele WatchBand Ceas Curea

In stoc


ZLIMSN Realizate manual crocodil Curele de Ceas 1. Vânzare produs este unul personalizat curea de crocodil , nu inclusiv ceasul și deployant incuietoare cataramă. 2. Vă rugăm să rețineți că, deoarece fiecare curea facem este complet manual, astfel încât acestea vor fi ușor diferite de la piesă la piesă( Culoare si Textura diferența cauzate de diferite zona de piele de crocodil și fiecare crocodil este unic, pielea este, de asemenea, diferite ).Poze reale curea, care va fi livrat la tine pot fi solicitate și trimise pentru control de calitate.Vă rugăm, nu ezitați să ne întrebați ceva. 3. Fiecare curea este unic , realizat manual, cu pasiune și grijă.Materialele sunt selectate din cele mai bune pentru a asigura de înaltă calitate, suntem încercarea de a menține. 4. Datorită realizate manual proces de producere este greu și consumatoare de timp, ne-am digerat ordinele încet.Aceasta va dura aproximativ 3-7 zile pentru a face personalizat de curea.După ce vom face ordine bine, pachetul va fi trimis imediat.Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

696.21lei

Distribuiti

Curea Ceas, Ap Curea De Cauciuc, Audemar Piguet Royal Oak Ceas, Piele Watchband, Ceas Chopard, Oamenii Audemars, Breitling Cauciuc, Femei Ceas Tag Heuer, Ap Barbati Ceas, Audemar.

Nume De Brand zlimsn
Model EY38
starea Nou fara eticheta
Trupa Lungime Alte
Trupa Tip De Material Crocodil
Cauta