1 Recenzii SKU: s2570

Unic Stil Punk Cruce Neagră Super-Lung Legăna Cercei Pentru Femeile Religioase Gotice Lanț Lung Picătură Cercei 2019 Femme Bijoux

In stoc


Material: Aliaj Dimensiune: cruce :5*2.3 CM, lanț de 10CM Dimensiuni: cruce :5*2.3 CM, lant 10 CM Culoare: negru Greutate: 15g Ambalare: 1pair/opp

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim .Dacă doriți să expedieze prin poștă ,vă rugăm să plătesc taxă suplimentară de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile după ce plata este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate addtional taxe vamale,taxe de brokeraj,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare mulți să fie colectate la thime de livrare.

Nu vom rambursa taxa de transport maritim pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 20 de zile de la primirea bunului pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminat,fundal, ect;

Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită,vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă vă sunt satisfided cu produse și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu obiecte sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

29.95lei

Distribuiti

Gd Cruce Cercei, Rășină Cruce Cercel, Satana Cruce Cercel, Templar Cruce Cercel, Iepurasul Cruce Cercel, Industriale Cruce Cercel, Cruce Atârnau Cercei, Plin De Grație Cruce Cercel, Ureche Cercel, Cruce Sculptată Cercel.

Numărul De Model 0060
Nume De Brand cosstore
Material Metal
Tip De Element Cercei
Metale De Tip Aliaj de zinc
Gen FEMEI
Fine sau de Moda Moda
Cercel Tip Picătură Cercei
Stil Punk
Forma\model cruce
Cauta