1 Recenzii SKU: s2607

1bucată Chitare Usa de Perete Cârlig Umeraș Instrument Muzical Menajera Decor Acasă Haina de Sac, Pălărie Cârlige Suport Cheie Iubitor de Muzică Cadou

In stoc


Chitare Cârlig De Perete

Fix asta pe peretele de intrare și este sigur de a atrage atenția oaspeților intrarea care va fi plin de zâmbete și laude.Un cârlig de perete cu un ochi-prinderea semn este ceva perfect pentru hol.Asta de aici este făcut de bună calitate din Lemn negru de 3 mm grosime și va dura în prim condiție pentru o lungă perioadă de timp.Acesta dispune de cinci cârlige din metal.Utilizați aceste cârlige pentru a bloca tastele, paltoane, sling-bags sau saci de pânză.Atât de bine sculptat, este sigur de a face peretii acesta este montat pe captivant.

Lumină în greutate, acest cârlig de perete este ușor să se stabilească.De asemenea, puteți să fixați-l în camera de zi, dormitor sau baie domeniu.E un accent la lac, lodge și decor câmpenesc, și este de mare ca un cadou de casă nouă!Deci, pentru acest lucru pentru casa ta în curând.

Măsuri 11.8" lat . 5 montare găuri pentru montare. 5 Cârlige incluse, dar hardware-ul de montare instrumente nu sunt incluse.

Vă rugăm să rețineți: rack bord este manual de 3mm negru tei,NU din metal de fier.Dar încă suficient de puternic pentru a sprijini în jur de 20 de kg (9 kg) de greutate.

49.36lei 68.56lei

Distribuiti

Caseta De Muzică Din Lemn, Chitara Suport Lemn, Titular Cheie Cutie De Perete, Pânză Rack, Rattle Agitator, Cuier Stativ, Cârlig Geantă, Pânză Cuier Pentru Ușă, Fuste Cuier De Haine, Foi De Muzică Titular.

SKU GAH-112
Material Lemn
Cauta