0 Recenzii SKU: s2646

10buc Filtru de Bumbac Pentru Baie cu cabină de Duș Reglabil Jet de Cap de Duș cu Presiune Mare de Economisire a Apei de Baie Aspersoare Filtre de Bumbac

In stoc


Puncte:

1、de Înaltă densitate Microporos: din clasa alimentare polipropilenă, sigure și inofensive.De înaltă densitate microporos filtru de bumbac, cu o precizie de filtrare de 1 micron, aduce bun efect de filtrare.

2、Funcția de Filtru: Intercepta rugina, praf, impurități și alte substanțe nocive în apă, și purifica duș cu apă.Calitate bună a apei face pielea mai bine.

3, PP Bumbac Filtru: fibra este mai dens, iar porii sunt mai mari, structura este mult mai compact, trei-dimensional efect de filtrare este mai puternic, și murdăria capacitatea de reținere este mai mare.Există 10 de rezervă elemente de filtrare pentru ion duș, suficient pentru a utiliza pentru un an întreg.

4、Fir de Proiectare Structura: filet structura, de înaltă rezistență, nu este ușor să prindeți, și bine efectul de adsorbție.Ac-perforate designul concav-convex pe suprafața crește de filtrare de suprafață și reduce costurile.

5、Ac-perforate Cucui Design: Foloseste ac-box pentru a crește filtrarea zona de la suprafață, și de filtrare este netedă și nu este ușor să fie blocat.

Caietul de sarcini:

Nume: Înlocuire Filtru De Duș Bumbac

Material: alimente grad plastic polipropilenic

Dimensiune: ①0.87*3.15 inch (22*80mm); ②0.87*4.13 inch (22*105mm); ③0.87*4.53 inch (22*115mm)

Filtrare precizie: 1 micron

Tratament de suprafață: pinhole proces

Durata de viață: 3-6 luni (în funcție de calitatea apei locale)

Funcția de filtru: intercepta particule de impurități, cum ar fi nisip, rugina, bloodworms, și solide în suspensie în apă

Lista De Ambalare:

10*PP Bumbac Filtru

20.27lei 26.31lei

Distribuiti

Duș Bumbac, Aerator Cheie, Robinet Salva De Apă, Economisi Apa, Electric Ața Dentară, Hash Filtru De Bumbac, Dentare Electric Irigator, Folosește Ață Dentară Apă, Dripper Filtru De Bumbac, Robinet Nozzl.

Material Alte
Cauta