0 Recenzii SKU: s2707

25LB Magnetic Sudare Titular de Săgeată de Formă pentru mai Multe Unghiuri Deține Până la de Lipit de Asamblare Sudare Țevi de Instalare

In stoc


modname=ckeditor

Caietul de sarcini:

Element Greutate: 360g

Dimensiune : 25 lb

Material: Matel

Descriere:

1. DURABIL - Aceste sudare titularii sunt realizate dintr-un grele de construcții, care poate stoca până la 25 de kilograme de materiale, fără nici o uzura de nici un fel și va dura ani de utilizare.

2. MAGNETIC - Această bucată de sudare titularul este magnetic, astfel se poate ține piese de lucru la mai multe unghiuri, lăsând mâinile libere pentru a lucra mai mult în condiții de siguranță și eficient.

3. CONVENABIL - design compact magnetic titularii le face super-convenabil și portabil pentru a aduce în jurul valorii de, în orice mediu de lucru.

4. UTILIZAȚI PENTRU O VARIETATE DE APLICAȚII - Magnetic Săgeată Titularii pot fi utilizate pentru mai mult de sudare.Folosiți-le în Sudare, Lipire, Asamblare, Marcare-off, Conducte de Instalare, Plutitor și în Perdeaua de Aplicare.

5. SĂGEATĂ în FORMĂ De Săgeată forma de design de acest lucru vă permite să lucrați cu diferite unghiuri în timp ce sudura piese.Poate fi folosit timp de 45, 90 si 135 grade unghiuri.

Pachetul include:

1 x Magnetice de Sudare Titular

34.66lei 48.85lei

Distribuiti

Equer Magnetic De Lipit, Magnwtic Sudare Titular, Săgeată Stencil, Lipit Suportul De Mână, Reglabil De Prindere De Sudare, Lipire ține, Puternic Suport Magnetic De Sudare, Sudarea Prin Puncte De Prindere, Statie De Lipit Magnetic, Magnetic Cortina Titular.

Numărul De Model 25/50/75lb
Cauta