1 Recenzii SKU: s2762

Fibra de Carbon Capac Volan Autocolant pentru Mini Cooper R55 R56 R Serie Accesorii

In stoc


Fibra de Carbon Capac Volan Autocolant pentru Mini Cooper R55 R56 R Serie Accesorii

Suport de Dropshipping și comerț cu Ridicata.

100% Originale și de Bună Calitate, cu acces Gratuit După-vânzare de Garanție.

[Real Fibra de Carbon] volanului, capacul este facut din real de înaltă calitate din fibră de carbon produs de propria noastră fabrică.Acesta prezinta mai multe avantaje, cum ar fi durabilitatea, luminozitate, textura perfecta si confortabil de Presă.

[Instalare ușoară] Usor de folosit, include banda (fără instrumente suplimentare necesare), se potrivesc bine, nu este ușor să cadă.

[Moda decorare] Upgrade cadou perfect, sau cumpara-l pentru prieteni buni, pentru a adăuga noblețe și eleganță la interior masina.Ușor de curățat.

Material:fibra de carbon

culoare:fibra de Carbon de culoare

Conținutul Pachetului:

2 x autocolante Decorative

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Stiridinfamilie.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Stiridinfamilie.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

38.31lei 57.16lei

Distribuiti

Centrul Roții Din Fibra De Carbon Mini R56, Mini R56, Film Mini F56, Mini Cooper R56 Carbon Accesoriu, R56, Mini Cooper R56 Carbon Buze, Mini Cooper R50, Cooper Mini R53, Capac Mini F56, Fibra De Carbon Mini Countryman.

Origine NC(de Origine)
Cauta