2 Recenzii SKU: s2877

Arte Marțiale, Tae Kwon Do Box Sac De Box Fitness Saci De Nisip Izbitoare Drop Gol Gol Sac De Nisip De Formare Pumn Țintă

In stoc


➤Caracteristici: *1. Saci de nisip este gol, care poate pune lucrurile ca de cârpă, rumegus, nisip, boabe de fasole în ea.După căptușit, sac de nisip poate absorbi șoc pentru a reduce impactul și de a proteja oasele. *2. De bună calitate, canvas pânză materialul este rezistent la uzura si durabil pentru ani de utilizare, cu PU patch-uri de pe mijloc care este destul de elegant pentru a proteja mâna de abraziune. *3. Cusătura este solid și delicat, nu trebuie să vă faceți griji s-ar putea desface sau rupe.Catarame din Metal pot conecta ferm saci de nisip și cu lanț de metal. *4. Fermoar sigiliu, convenabil și în condiții de siguranță.Lanțul de metal este robust și grele, puteți să-l atârna pe perete sau alte dur element. *5. Perfect pentru dezvoltarea de mâini și de picioare tehnica și clădire corp frumos. ➤Caietul de sarcini: 1. Material: Panza+piele PU + burete elastic (60cm fără materialul de piele PU) 2. Opțiuni(Înălțime): 0,6 m, 0,8 m, 1m, 3. Diametru: Aprox. 0,6 m-34cm; 0,8 m-38cm, 1m-46cm, 4 .Culoare: Rosu ➤Pașii pentru utilizare: Pasul 1: alege corect umplere de cereale (grâu, orez, porumb, mei, boabe de porumb, boabe de soia, fasole verde, etc.) și caz moale accesorii (tărâțe de grâu, rumeguș, benzi de pânză, haine vechi, vechi lenjerie de pat, taie benzi de pânză în bucăți mici, cât mai mult posibil.Ușor pentru a umple).Pasul 2: Ia gol nisip prepuțul să fie umplut și deschide de sus cu fermoar.Pune accesorii în roșu panza parte la partea de jos!Sugestie (ambalare un strat la un moment dat și de a nu pune toate acestea în cazul în care sacii de nisip nu sunt reale) nu apăsați în jos pentru a face nisip ambalaj neted și plin!Pasul 3: mijlocul negru din piele pu parte: găsi o pungă de plastic rezistentă (un sac mai mic decât saci de nisip direct) să dețină niște nisip (greutatea este de aproximativ 5-10 kg în funcție de lungimea sacului de nisip) sau aceeași greutate de cereale și cereale.Cel mai bine este să ia banda și vânt în jos pentru a evita nisip scurgere!Pune nisip în interiorul sac de nisip (nisipul este înconjurat de materiale auxiliare cum ar fi cârpe și rumeguș) și apăsați ferm pe înconjurătoare accesorii pentru compact!Pasul 4: red superioara panza si fermoar garniturii de umplere (tărâțe de grâu rumeguș rupt coajă de arahide rumeguș oar benzi haine vechi, rupte de pat) și așa mai departe!Urmați-pas-cu-pas metoda de umplere, de umplere un strat de strat, compactare, umplere completă!Acest lucru va face în afara fuller!Pasul 5: apăsați colțul de etanșare pentru a evita tragerea la fermoar!Sigilat și bun! ➤Pachetul Inclus: 1 * Gol Saci De Nisip 1 * Lanț De Metal 1 * Cârlig 1 * Carabină ➤Notă: 1. Toate imaginile au fost profesional corectate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri în imagini și elemente ce vezi, vă rugăm să înțelegeți. 2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

54.16lei 74.21lei

Distribuiti

Sac De Box Box Sta Grele Mma, Aqua Sac De Box Review, Lupta Boxe, Sac De Pumn, Sac De Box Reflex Bar, Omul De Box țintă, Gold Sand Art, Nike Putere Sac, Hela Marvel, Crossfit Saci De Nisip.

Box Sac De Nisip Box Sac De Box
Varsta >8 Ani
Numărul De Model sac de box
box Sac De Box & Sac De Nisip
saco de boxeo boxeo
sportul de box sacul de box
saco pancada sac de nisip in greutate
Origine NC(de Origine)
Tip Saci De Nisip Categorie
Cauta