0 Recenzii SKU: s2903

Complet automat de nucă de cocos de deschidere și mașini de tăiere pentru tăiere de nucă de cocos artefact electric de nucă de cocos de deschidere și decojirea mașină

In stoc


Titlu: Complet automat de nucă de cocos de deschidere și mașini de tăiere pentru tăiere de nucă de cocos

artefact electric de nucă de cocos de deschidere și decojirea mașină

Parametrii de produse 1.Nume produs: automate de nucă de cocos acoperi deschiderea și mașină de tăiere 2.Material: otel inoxidabil 3.Dimensiune: 59 * 33 * 100cm 4.Poziția de deschidere: liber reglabil 5.Eficiență: aproximativ 600 de 6 ore.Tensiune de alimentare: 220V / 50Hz 7.Putere: 750W afișare a Imaginii

Notă:

1. Dacă alegeți "Vânzător de metoda de transport", vă rugăm să rețineți că taxa de transport este aplicabilă numai în anumite țări / regiuni, astfel încât, după ce plăti, vă rugăm să ne contactați și vom confirma cu tine.

2. Când coletul ajunge la dvs. obiceiurile locale, vă rugăm să plătească taxa și să ia coletul departe.Noi nu suporta orice taxe vamale sau taxe de import.Dacă obiceiurile nu din cauza cumpărătorului motive și bunurile sunt returnate sau distruse, nu vom rambursa orice sume de bani.

3. Dacă alegeți DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, ne va ajuta să aranja internaționale de curierat expres și livra direct la adresa ta (ușă în ușă de serviciu)!În cazul în care mărfurile sunt livrate prin curier, cumpărătorul este obligat să plătească taxe la sosire.

4. Înainte de a semna, trebuie să verificați ambalajul pentru a asigurați-vă că este în stare bună, și apoi să semneze.Dacă pachetul este deteriorat, vă rugăm să luați o fotografie, apoi imediat plângere la compania de transport maritim, amintiți-vă numărul de plângeri, iar apoi sa ma contactati, va vom ajuta cu siguranta.

5. Programul nostru de lucru: 9: 00-18: 30 Beijing timp.Între timp, ne va răspunde la mesajul dvs. prompt.În timpul pauzei, nu poate fi capabil de a răspunde la mesajul dvs., vă rugăm să înțelegeți.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

1 334.32lei 1 482.58lei

Distribuiti

Sr2ez, Pro Filtru De Floricele De Porumb, Ulei De Cocos Extractor, Aluat Rotunda, Ou Mucegai Dreptunghi, Changli Nemeca Masina Electrica, Savisto Filtru De Floricele De Porumb, De Copt Aparat Kebab, Ursuz, Doner Kebab Masini.

Dimensiune 59 * 33 * 100cm
Numele produsului automate de nucă de cocos capacul de deschidere și de tăiere mașină
Nume De Brand LZHZXY
Origine NC(de Origine)
Tensiune (V) 220V
Eficiența Aproximativ 600 de ore
Poziția de deschidere Liber Reglabil
Tensiune 220V / 50Hz
Putere (W) 750W
Putere 750W
Material Din Oțel Inoxidabil
Cauta