0 Recenzii SKU: s2934

1x Parasolar Auto Fata Pentru Mitsubishi Asx Lancer10 9 Outlander 2013 L200 Pajero Sport Expo Eclipse Carisma Galant Grand

In stoc


Punct De Vânzare

Punct De Vânzare Punct De Vânzare Caracteristici: 1.Cu ușurință apare deschis, se instalează în câteva secunde, sigur, și convenabil de a folosi. 2.Perfect se potrivește cel mai parbrize și este disponibil în Jumbo dimensiuni pentru a se potrivi toate solutii auto. 3.Mașina noastră Umbrelă de soare este atât de compact, acesta poate fi luat oriunde.Nu călătoresc fără ea. 4.Masina umbrelă de soare este un mare ajutor pentru a proteja lucruri în mașină, când opende până se acoperă 5.întregul parbriz și face un mediu rece în fierbinte de vară.Ideal pentru fata si spate parbriz geam.A răsucit ori în dimensiuni mai mici pentru depozitare.Caietul de sarcini: Nume produs: Masina de parasolar Potrivit pentru: Parbriz Fata Material: Reflectorizante și durablewith pliabil cadru metalic Culoare:Negru +Argintiu Ton Dimensiuni:150x 70 cm/59"(LxW) Diametru Cerc:61cm/24" Pachetul Inclus: 1 X Masina Parasolar vă Rugăm să confirmați că dimensiunea de sticlă din față este potrivit pentru instalare înainte de cumpărare, vă mulțumesc!

33.47lei 45.85lei

Distribuiti

Mitsubishi Asx 2008 Accesorii, Outlander Sport, Mitsubishi V80, Mitsubishi Carisma, Usa Mitsubishi Logo-ul, Masina Mitsubishi Eclipse, L200, Aripile Mitsubishi Asx, Pajero Sport, Mitsubishi Pajero Sport.

Articol Diametru 150cm
Numele Modelului Mitsubishi
Tip De Material ABS
Înălțime Element 70cm
Design Cuvinte
Lățime Produs 1cm
Element De Lungime 150cm
Nume De Brand SMYATO
Tip De Element Autocolante
Ambalare Nu Este Ambalat
Tip Alte 3D Autocolant
Autocolant De Plasament Parbriz Fata
Categorie 3D
Tip De Autocolant Autocolante Creative
Model Vehicul Logo-Ul
Cauta