0 Recenzii SKU: s2938

OP COM 1.70 OP-COM 1.95 1.99 Pentru Opel Flash Actualizare a Firmware-ului OPCOM V5 PIC18F458 FTDI can BUS OBD Scanner OBD2

In stoc


Caracteristică: OPCOM este un PC special de diagnosticare Bazate pe interfață mai ales pentru OPEL.Cip Special: FTDI FT232RQ,PIC18F458 Limbă:englez Versiune Software:120309a Versiune de Firmware:1.70/1.95/1.99 V1.70/V1.95 poate suporta flash update de firmware,dar V1.99 nu se poate.Nu Actualiza Software-ul On-line.Online Updation Va Deteriora OP-COM.Funcția: Acesta acoperă aproape toate Modelele de autoturisme Opel, masini noi chiar si cu can-BUS pe bază de diagnostic, cum ar fi pentru Vectra-C, pentru Astra-H, pentru Zafira-B etc. Programul vă permite să vă pentru a citi și șterge codurile de eroare, arată date live, vă permite să efectuați testul de ieșire.Programul suporta mai multe unități de control, cum ar fi Motor, cutie de viteze Automata, ABS, Airbag, Motor de Răcire modulul, panoul de Bord, climatizare Electronică de Control, Corpul de Control Unitate, pentru a numi doar câteva exemple.Deoarece mulți pini utilizate în conectorul OBD pentru Opel, interfata de diagnosticare funcționează ca un multiplexor, și selectează adecvat pin pentru comunicare.PIN3, PIN7, PIN8, PIN12 = Link-ul de Serie (ISO9141, KW81, KW82, KWP2000)

Codurile de eroare vor fi afișate toate informațiile disponibile: Complet informații de stare (Prezent, Nu este prezent, Intermitent) puteți imprima, salva, sau copia codurile de eroare de la orice altă aplicație.Din codurile de eroare fereastră, puteți merge direct la blocuri de măsurare fereastră.Programul vă arată măsurare bloc de informații pe mai multe modulul de comandă, puteți alege ceva din lista pe cont propriu.Programul este capabil de a arata 8 măsurare bloc parametru simultan.Rata de eșantionare este depinde în cea mai mare parte la protocolul de comunicare.De exemplu, in varsta de sistem, cum ar fi Omega-B X 25 DT Motor (ISO-9141-2) poate fi foarte lent, în timpul comunicării, în timp ce noi Multec, sau Bosch unități sunt mai rapide (folosind KWP-2000), iar mai nou POT bazate pe unitățile de control sunt foarte rapide!

Atenție pentru cele mai Recente Software-ul Opcom VAUX-COM_120309a.exe: Dacă rulați-l pe XP sau Win7, vă rugăm să asigurați-vă că instalați dotnetfx35_SP1 sistemul de patch-uri, sau Opcom software-ul nu poate efectua bine.Atunci când instala pe Win7 și deschideți software-ul, vă rugăm să alegeți executare ca administrator, și a citit-video de instalare de pe CD-ul cu atenție.Puteți rula, de asemenea, teste de ieșire pe mai multe controlere : PIN6-PIN14 PIN3-PIN11 PIN1 HSCAN - Dual-sârmă, de Mare Viteză can-BUS, 500 kbps MSCAN - Dual-sârmă, Viteza Medie can-BUS, 95 kbps SWCAN - un Singur fir, Low Viteza can-BUS, 33.3 kbps

Pachetul inclus:

Î: acest produs are orice altă limbă, alta decât limba engleză?

A: Acest produs avem doar versiunea în limba engleză.

Q:Ce putem face cu acest aparat?

O:1. Vei primi un feedback cu privire la starea activat de ieșire.Acest lucru va va ajuta pentru a găsi nu a reușit.Componente mai ușor.Cu OP-COM, puteți afla cheile de la imobilizator, și cheile de la distanta la sistemul de închidere centralizată.

2. De asemenea, puteți reseta, și programul următoarelor elemente legate de imobilizare: ECM, BCM, IPC.

3. Veți avea nevoie de vehicul cod de securitate, care pot fi găsite pe CAR-PASS.

4. De asemenea, puteți reseta, și programul intervalelor de Service reminder pentru Astra-G, pentru Zafira, pentru Corsa-C, pentru Meriva

5. Poti cod SAB6, și SAB8 airbag-uri cu software-ul.

6. Inteface de diagnosticare este port USB bazează, deci NU vor fi PROBLEME de COMPATIBILITATE, cu o serie de convertoare USB.

7. Viteza de comunicare pe magistrala USB este suficient să se ocupe de viteză minunat de Mare Viteză can-BUS sisteme, care este în prezent de 500kbps.Acesta este motivul principal, de ce numai portul USB pe bază de interfață este disponibil pentru can-BUS.

8. Comparativ cu TECH2, care este dealeri instrument (cu un Card de 32 MB+CANdi interface), prețul de OP-COM este destul de accesibil.

Pachetul Inclus: 1 buc x OP COM Interfata 1 buc x USB Cablu 1 buc x CD cu Software si Drivere

Faceți dropshipping ?

Da,facem.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați.

Producția Materialului De Siguranță?

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.

Atunci când este coletul trimis?

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și așa mai departe.Dacă scopul nu a primit în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce zici de rambursare?

Rambursare completă dacă produsul nu corespunde descrierii sau defecte.

Dacă există orice alte probleme , faceți Clic pe Ajutor

64.06lei 90.24lei

Distribuiti

Opcom, OBD2 Scanner, Ftdi Ft232rl, Lansarea X 431, Canon Flash, Pentru Opel Op Com, Ftdi Programator Obd, Ft232rl, Vag, Op Com Pentru Opel.

Electronice No
Tip De Material ABS
Înălțime Element 3.1cm
Versiune Hardware OPCOM 1.70/1.95/1.99
Lățime Produs 4.8cm
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Engine Analyzer
Extern De Certificare De Testare CCC
Element De Lungime 10.5cm
Versiune Software 120309a
Numele Modelului 24293
Cauta