1 Recenzii SKU: s2997

1/2/3m Simulare Artificială Gazon Grădiniță Teren de Fotbal, teren de Joacă pentru Fals Iarba Verde de Criptare Câine de Companie în aer liber Golf Decor

In stoc


{infomodule}

Caietul de sarcini:

Tipul de opțional: iarba de Primăvară; iarbă de Vară

Material: PP+PE

Iarba înălțime: 3 cm

Dimensiuni:

--0.5x1m/1.6 ft x 3.3 ft

--0.5x2m/1.6 ft x 6.6 ft

[De conversie: 1 m = 3.28084 ft; 1 ft = 0.3048 m]

Pachetul Inclus:

1 x Gazon Artificial(Dimensiunea este opțional)

Caracteristici:

◆【GROS si REALIST】Iarbă Artificială înălțime de aproximativ 3 cm în lungime.De super-puternic de înaltă densitate moale PE.Oferindu-vă cu an rotund și verde gazon bucurie, perfect pentru interior si exterior proiecte

◆【FOARTE SCĂZUT de ÎNTREȚINERE】Cu orificii de drenaj, ajuta apa limpede și wee repede,de întreținere Reduse; nu cosit, fără îngrășăminte sau udare.

◆【ECOLOGIC】eco-friendly iarba sintetica nu eliberează substanțe chimice toxice, ignifugare, Protectie UV impotriva vreme uzura și lacrimă și decolorare, de lungă durată.

◆【MULTI SCOP】 Perfect pentru exterior si de interior decor, cum ar fi grădină, gazon, terasa, peisaj, spate, punte, verandă și alte loc în aer liber.De asemenea, utilizat ca mat, covor în interior.Puteți pune în balcon, sala de mese, bucatarie, curte, sau de a face propriile teren de golf, loc de joaca baseball

Ghid De Instalare:

1.Scoateți buruienile, compact de substrat.

2.Așezați pe iarbă.

3.Tăiați marginile.

4.Ori marginile bordurate, pune în comun caseta de mai jos marginile.

5.Utilizare peisaj capse sau gazon caseta de ajutor pentru a instala.

Notă:

-Din cauza a diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

-Vă rugăm să permiteți-1-3CM diferă datorită măsurare manual.

-Din cauza diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

60.03lei 74.13lei

Distribuiti

Clubul De Golf, Câinele Har, Hlbb Guler De Câine, Zmee Câini, Pasăre în Aer Liber, Iarba, Ins Plante Artificiale, Barbi Tricou, Plante De Interior Raft, Animale De Companie.

Material PP+PE
Nume De Brand Meigar
L*W 0.5x1m/0.5x2m
Tipul De Opțional Iarba de primăvară; iarbă de Vară
Numărul De Model SKUF64509
Origine NC(de Origine)
iarba înălțime 3cm
Cauta