3 Recenzii SKU: s426

10buc 1P 2P 3P 5P 3F 5F 7F Tatuaj Cartuș Ac pentru Sprancene Buze Permanente Machiaj Microgigmentation Dispozitiv Mașină de Tatuaj

In stoc


Descriere:

1:dimensiunile avem 1P 2P 3P 5P 3F 5F 7F. 2:Suntem producator de acest tatuaj ac cartuș.Dacă aveți nevoie de mai mult,va vom oferi cel mai competitiv preț, chiar și expediat prin DHL,Fedex 3:Acest tatuaj ace poate fi folosit pentru buze,creion de Buze,creion de ochi si corp tatuaj. 4:Avem, de asemenea, multe stil de tatuaj elemente și credem că acest lucru va fi frumos inceput. 6:Un tatuaj ace este singur ambalate și 10buc un sac cu o singură dimensiune. 7: Dacă nu sunteți sigur dacă este de lucru cu aparatul dumneavoastră, vă rugăm să verificați cu noi înainte de a comanda.

Ace Imagini:

Povestea De Brand

Marca Guapa fost provine din spaniolă, sensul său este frumos.

Compania noastra (Lamigo Industrial Co.,ltd )fondatorul Mr. Alex a luat acest cuvânt ca un brand în machiaj permanent domeniu.Acesta este destinat pentru a oferi promis calitate de UMP produse pentru oricine peste 18 ani care vrea să corecteze problemele estetice ale lor sprâncene și buze și pentru a atinge lor dispus de frumusete.Guapa brand de produse au fost vândute în multe țări prin cumpărături on-line și de dincolo de ocean expoziții, chiar dacă este încă tânăr, cum ar fi statele UNITE ale americii, Brazilia, Canada,Mexic,Rusia și țările UE.Din fericire, am câștigat o mulțime de feedback pozitiv de la clienții noștri de onoare.Am Guapa brand este destinat pentru a fi liderul PMU furnizor de produse peste tot în lume.Vom păstra pe mișcare pentru a oferi mai avansate, high-tech, în condiții de siguranță și de sănătate produse în viitor.Sper că produsele noastre pot servi pentru tine cît mai repede.

32.74lei 38.52lei

Distribuiti

Luciu De Buze, Mini Ha, Leon 5f Fr, Material Tatuaj, Geanta Ump, CUAV, 1rl Cartuș Ac, Bobina De Linie Mașină De Tatuaj, Amprenta Cort, Canbus Ridica.

Potrivit Machiaj Permanent Mașină
Tip De Element Permanent MakeupTattoo Ac
Tipuri de ac 1P, 2P, 3P, 5P, 3F, 5F, 7F
Avantaje Netedă și Stabilă
Tip Ac Tatuaj
Dimensiune 60mm
Culori Gri/Transparent
Greutate 5g per piece
Numele produsului machiaj permanent cartuș ac
Ambalare Una buc / sac sigilat
Numărul De Model LGNC-V2-10
FOLOSIT PENTRU de buze,creion de Buze,creion de ochi si corp tatuaj
Nume De Brand Guapa
Cauta