0 Recenzii SKU: s428

Childs Kickboard de Inot copii inot Incepator Formare float înoate în piscină plutitoare bord Saltele de Aer Sport pe Apă plutește placa

In stoc


Kickboard - Spumă Ușoară Înot Bord - Înot Ajutor pentru Formare pentru Adulți și Copii

1. PERFECT PENTRU ÎNCEPĂTORI cât ȘI de EXPERȚI - Utilizarea de planșe de înot pentru antrenamente în piscină, ups calde, sau în între ture pentru a oferi un moment de respiro.Ia presiunea de pe dvs. de înot de antrenament permițându-vă să se concentreze pe kick pentru a afla ce funcționează Minunat ajutor pentru formare pentru începutul înotători.Chiar și un copil de trei ani poate folosi pentru a practica lovind și să învețe să înoate.Mare pentru seniori adulți pentru utilizarea de zi cu zi de înot.

2. COMOD SI DURABIL - plăcile Noastre sunt super-ușoară, extrem de portabil și ușor de utilizat.Proiectat cu un material durabil și de înaltă calitate diferența o poți simți.Se pune într-un rucsac mare pentru a lua pe drum sau lăsați-l la piscină pentru confort maxim.Vreme și rezistent la clor, consiliul nostru este construit pentru a dura.

3. DISTRACȚIE PENTRU toată LUMEA - indiferent Dacă sunteți un copil care se joacă într-un bazin mic sau de învățare să înoate, pentru prima dată, un adult care iubește pentru antrenament sau pur și simplu plutesc și relaxați-vă, aceasta placa este perfect pentru antrenament și distracție.Acest consiliu un mare completare pentru adulți în căutarea de a forma picioarele lor sau cei mici încearcă să te simți mai bine în apă.

4.Se SIMT CONFORTABIL si DESIGN - consiliul Nostru se simte robust și de susținere, cu mânere pe laterale și dimensiunea perfectă pentru a ține confortabil.Chiar și oamenii cu umărul și partea superioară a corpului durere care se luptă să înoate încă mai pot obține o mare antrenament cardio, împingând cu picioarele lor, cu asistență din acest consiliu.Ușor pentru prindere atunci când faci de formare sau de ajutor în procesul de învățare - mare pentru oricine care vrea un antrenament de jos a corpului, atunci când înot.

salut prietene, am suport de dropshipping ,en-gros.Noi vă va oferi cel mai bun preț, vă rugăm să ne contactați.

28.24lei 37.62lei

Distribuiti

Exped Saltele De Aer, Plutitoare De Schi Bord, Pat Aer, Piscină Pentru Adulți Saltea, Saltea De înot, Saltea De Pat, Saltelei, Pat Saltea, Piscină Bord, Aer Conditionat Bord.

Numele produsului Kickboard de inot pentru Incepatori de Formare
Kickboard dimensiune 31*23cm/37*29cm
Tip Placă Pătrată
Kickboard culoare Trimis la culoare aleatorii
Notă Culoarea Va o Întâmplare Trimite !!!
Cerere Copii/Adulți Începători Formare piscină
Compatibil piscină în aer liber, sport,sporturi de apa
Suport Dropshipping,En-Gros
Nume De Brand IHOMEINF
Kickboard Grosime 3.3 cm
Caracteristică 100% de brand nou și de înaltă calitate
Kickboard Potrivit pentru potrivit pentru copii și adulți
Numărul De Model Placă Pătrată
Kickboard Material XPE
Funcția Ușoare, plutitoare și impermeabile.
Cauta