1 Recenzii SKU: s47

Placa de baza Laptop potrivit pentru Nec E540 notebook pc placa de baza AILE2 NM-A161 FRU:04X4781 HM87 PGA947 suporta DDR3 I7 CPU

In stoc


Cumpărătorul puncte de atenție: Toate placile de baza am testat foarte strict, putem asigurați-vă că acesta funcționează 100% înainte de expediere, Ca placa de baza este de o precizie articol, este ușor de deteriorat în mod de transport maritim și instalarea.În mod normal, Vom ambalaj bine pentru a evita transport deteriorat.Dar despre instalarea, este cel mai important factor in placa de baza probleme.Dacă nu există nici o greșeală de a instala, aceasta va provoca negru sau video nu poate porni, etc..Asa ca unele placi de baza nu poate funcționa atunci când primesc.În acest caz, pls nu ezitați să contactati-ne, Avem un sunet echipa de client service va răspunde la tine în termen de 24 de ore, Până la o soluție satisfăcătoare.

Pls ajuta cu amabilitate de a da-ne o favoare și nu lăsați feedback neutru sau negativ direct, vă Mulțumesc foarte mult pentru înțelegere și ajutor.

Notă :asigurați-vă că pentru a verifica numărul de pe placa de bază înainte de a cumpăra acest produs.

Returnare Și Rambursare Si Schimba Dtails:

1. Excelent testat cu garantie de 90 de zile. 2. Cumpărător și Vânzător sta fiecare parte costul de transport maritim pentru schimbul daca placa de baza probleme de la vânzător.Cumpărătorul plătește pentru un plus costul de transport maritim dacă schimb un alt model.

3. Accepta restituire în cazul în care placa de baza probleme de vânzător,dar cumparatorul suporta costul de transport maritim.

4. Nerezonabile obligația de restituire a & cumpărătorul a achiziționat modelul greșit.Numai ramburseze 80% din comanda de achiziție.Daca placa de baza a fost deteriorat .Ne refuza restituirea și, de asemenea, suntem vă rugăm să comunice cu cumpărătorul pentru soluții.

5. Revenind element ar trebui să fie furnizate de urmărire numărul și mai bine să fie primite în termen de Garanție.Atenție: nu se accepta disputa fără comunicații.feedback: 1.Dacă pre-vânzare și pre-după, dacă aveți orice întrebări,puteți prin E-mail, MSN sau chat-ul on-line să ne contactați,

Vom prompt răspunde la întrebarea dumneavoastră . 2:depindem de satisfacție a clienților de a reusi , prin Urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi ! 3:Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii ,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul bun ,vă mulțumesc anticipat !

158.11lei

Distribuiti

Gamer Placa De Baza, Notebook Ryzen, Memorie Ram Ddr3, Apple Ddr3, Memorie Ddr3 De 16 Gb, Ddr3 Memorie Ram, Intel Core I7-4790s, Core I7 Intel, I7 Intel, Video Ddr3 De 4gb.

Compatibil Marca Lenovo
Nume De Brand Yealanno
Seria PAVILION
Element Stare folosit
Cauta