0 Recenzii SKU: s541

BZDA Tehnice Secția de Poliție Oraș Mașină de Camion, Avion, Mașină de Blocuri Echipa SWAT WW2 Militare Cărămizi Jucării pentru copii Copii diy

In stoc


BZDA Tehnice Secția de Poliție Oraș Mașină de Camion, Avion, Mașină de Blocuri Echipa SWAT WW2 Militare Cărămizi Jucării pentru Copii pentru Copii

695 buc

Buna Ziua, Stimate Client,

Să ai o zi frumoasă.

Ne sunt dedicate pentru a oferi produse de înaltă calitate cu preț rezonabil.Dacă vă place produsul nostru, vă rugăm să plasați o comandă și ne va livra produsul cât mai curând posibil, cu cea mai bună logistică metodă pentru a se asigura că bunurile pot ajunge în condiții de siguranță și rapid.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți reveni cu ușurință, în termen de 15 zile de la primirea de depozit local cu cele mai mici de marfă (Conform standardelor locale de marfă) în aceste țări, unde oferim fără griji serviciu de returnare.

Țările oferim fără griji serviciu de returnare de mai jos:

Statele Unite Ale Americii, Canada, Australia, Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Rusia, Brazilia, Israel, Coreea De Sud, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Polonia, Olanda, Italia.

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră, iar Dacă există ceva ce putem face pentru tine, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Vă mulțumim din nou pentru încredere și sprijin.

99.71lei 160.86lei

Distribuiti

Element Lego City, Lego Leg, Masina Lego, Regele Mucegai, Caramida Avion, Defender Lego Ww2, Caramida Ww2, Lego Technic, Lego Technic Camion, Legoe Technic Masina.

Material Plastic
Caracteristică 3 Constructii Jucarii
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Numărul De Model SWAT Blackhawks
Caracteristica 7 Putere
Caracteristică 9 Tehnic Masina
Nume De Brand NoEnName_Null
Avertizare Nu pot mânca
Caracteristică 4 moc
Caracteristică 8 Adult
Plastic Tip ABS
Intervalul De Vârstă 3 ani
Caracteristică 1 Cadou de ziua de nastere cadou de anul nou cadou de crăciun
Caracteristică 2 Camion de jucărie technic masina
Caracteristică 6 Creatorul Masina
Gen Unisex
Cauta